Frank Vercauteren: "De samenwerking Kompany verloopt vlot, gaan niets veranderen enkel aanpassen"

18-10-2019 11:56:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Frank Vercauteren is er klaar voor. De nieuwe hoofdtrainer van Anderlecht kwam heel ontspannen en losjes zijn persconferentie geven. Er kon zelfs een grapje vanaf. "De echte voorbereiding op STVV begint ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Eerste persconferentie Frank Vercauteren (18-10-2019)
Frank Vercauteren startte vorige week maandag officieel als T1 van RSC Anderlecht. Sinds gisteren beschikt hij over een volledige groep. Straks om 11 uur komt hij een eerste persconferentie geven naar aanleiding van de wedstrijd tegen Sint-Truiden komende zondag. 
>> Lees verder

Vercauteren herschikt taken van assistenten (18-10-2019)
Met Simon Davis, Floribert Ngalula, Pär Zetterberg en Jonas De Roeck heeft Frank Vercauteren momenteel vier assistent-coaches. De kans dat ze zondag alle vier op de bank zitten, is klein, vertelde hij vanmiddag op zijn persconferentie. Vandaag of morgen wordt de invulling herbekeken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.