Sambi: "We staan dicht bij een akkoord"

18-10-2019 12:2:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Albert Sambi Lokonga is dit seizoen belangrijker geworden bij RSC Anderlecht. De broer van Paul-José Mpoku is momenteel aan het onderhandelen met paars-wit over een verbeterd contract. Dat zal volgens ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Contractverlenging Sambi Lokonga nabij (17-10-2019)
Albert Sambi Lokonga wordt vandaag weer op training verwacht bij RSC Anderlecht. De nationale beloften speelden dinsdagavond nog een wedstrijd. Gisteren vertoefde Sambi Lokonga ook al op Neerpede om zijn contractverlenging te bespreken en die gaat de goede kant uit. 
>> Lees verder

"Mpoku is niet de zaakwaarnemer van Sambi Lokonga" (17-10-2019)
Het was een opmerkelijke passage in het artikel over de contractverlenging van Albert Sambi Lokonga: diens broer en Standard-speler Paul-José Mpoku zou mee rond de tafel zitten als zaakwaarnemer, zo schreef Het Laatste Nieuws. Stijn Francis, de echte manager van Sambi Lokonga, verduidelijkt de feiten.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.