Robert Earnshaw: "Dankbaar dat ik deze week mooie ervaring heb opgedaan bij Anderlecht"

28-11-2019 11:35:28 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht moet komend weekend weer zien aan te knopen met de overwinning tegen KV Oostende, maar daarvoor zullen ze wel weten te moeten scoren. Wie dat in zijn PL-dagen behoorlijk goed kon, was Robert ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Nieuwe grasmat tegen volgende thuiswedstrijd (29-11-2019)
Het veld in het Lotto Park ligt er momenteel bij als een aarden akker. Geen nood, integendeel: Anderlecht is bezig met het aanleggen van een nieuw speelveld. Tegen de volgende thuismatch, over anderhalve week, ligt er een nieuwe, perfecte grasmat.
>> Lees verder

Kompany, Sandler en Trebel onzeker voor zondag (29-11-2019)
Frank Vercauteren praatte vanmiddag met de pers naar aanleiding van de wedstrijd op zondag in Oostende. Hij sprak onder andere over de blessures, over de beperkte efficiëntie van de ploeg en over Yari Verschaeren.
>> Lees verder

Amuzu te koop voor vier miljoen euro (29-11-2019)
De wintermercato komt eraan. RSC Anderlecht wil zich versterken, alleen is daar geld voor nodig. Het moet dus dringend enkele spelers van de hand doen om op de transfermarkt toe te slaan. Zo staat Francis Amuzu te koop voor vier miljoen euro. 
>> Lees verder

Politiebescherming voor Coucke in Oostende (29-11-2019)
Er zit al een tijdje ruis op de relatie tussen KV Oostende en Marc Coucke. Reden, de tribune van de Kustboys die het huurt van Coucke's investeringmaatschappij Alycho voor 1,2 miljoen euro per jaar. Een zware kost voor KV Oostende, de fans nemen Coucke de financiële situatie van de club dan ook kwalijk.
>> Lees verder

"Prestaties waren minder door contractbeslommeringen" (28-11-2019)
Albert Sambi Lokonga kan zich weer voor honderd procent focussen op het voetbal: zijn contractverlenging is in orde. De middenvelder reageert blij in de kranten. "Ik heb een contract gekregen dat me naar waarde schat."
>> Lees verder

Verjaardag Thomas Didillon (28-11-2019)
Vandaag verjaart Thomas Didillon! Wij wensen hem van harte een gelukkige 24e verjaardag!
>> Lees verder

Anderlecht hoeft Nigeriaan Tijani niet meer (26-11-2019)
Anderlecht staakt zijn pogingen om de 17-jarige Samson Tijani aan te trekken. Dat weet All Nigeria Soccer. Volgens de Nigeriaanse website zorgt een overtal aan makelaars ervoor dat paars-wit het dossier afsluit.
>> Lees verder

Kompany, Sandler en Trebel hervatten groepstraining (26-11-2019)
Vincent Kompany, Philippe Sandler en Adrien Trebel staan weer een stap dichter bij hun wederoptreden. Het trio werkte vandaag voor het eerst weer een groepstraining af. Anderlecht wil wel voorzichtig zijn en hun comeback niet overhaasten.
>> Lees verder

Laforge fluit KV Oostende - RSC Anderlecht (26-11-2019)
Zondagnamiddag gaat RSC Anderlecht op bezoek bij KV Oostende. Nicolas Laforge reist ook mee af naar de Kust om de wedstrijd in goede banen te leiden. Jo De Weirdt en Vito Di Vincenzo staan hem bij langs de lijn. Kevin Debeuckelaere is vierde official. 
>> Lees verder

Amuzu loopt hamstringblessure op (26-11-2019)
Heel wat A-kern namen op het beloftenblad gisteren. Eén daarvan was Francis Amuzu, die na een uur spelen naar de kant moest met een blessure. Hij blesseerde zich aan de hamstrings. Een echografie moet uitwijzen hoe ernstig de blessure is. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.