Oorlog tussen Anderlecht-voorzitter en Oostende

29-11-2019 17:48:29 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Aanstaande zondag gaat RSC Anderlecht op bezoek bij KV Oostende, een duel dat uiteraard volledig in teken van Marc Coucke staat. De huidige voorzitter van Paars-Wit was immers lange tijd eigenaar van KVO ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Politiebescherming voor Coucke in Oostende (29-11-2019)
Er zit al een tijdje ruis op de relatie tussen KV Oostende en Marc Coucke. Reden, de tribune van de Kustboys die het huurt van Coucke's investeringmaatschappij Alycho voor 1,2 miljoen euro per jaar. Een zware kost voor KV Oostende, de fans nemen Coucke de financiële situatie van de club dan ook kwalijk.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Oostende - Anderlecht (01-12-2019)
Vanmiddag om 14.30 uur speelt Anderlecht op bezoek bij KV Oostende. De kustploeg diende Anderlecht op de openingsspeeldag een 1-2-nederlaag toe, maar zakte nadien diep weg. In zijn laatste elf wedstrijden haalde het slechts 3 op 33.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.