Coucke: "Project Kompany verdient alle steun"

29-11-2019 17:50:29 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Coucke gaf vandaag ook een woordje uitleg over zijn huidige club Anderlecht. Volgens de geruchtenmolen vond hij dat het 'Project Kompany' te weinig rendeerde, maar dat ontkent hij. "Vincent Kompany, Franky ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Nieuwe grasmat tegen volgende thuiswedstrijd (29-11-2019)
Het veld in het Lotto Park ligt er momenteel bij als een aarden akker. Geen nood, integendeel: Anderlecht is bezig met het aanleggen van een nieuw speelveld. Tegen de volgende thuismatch, over anderhalve week, ligt er een nieuwe, perfecte grasmat.
>> Lees verder

Kompany, Sandler en Trebel onzeker voor zondag (29-11-2019)
Frank Vercauteren praatte vanmiddag met de pers naar aanleiding van de wedstrijd op zondag in Oostende. Hij sprak onder andere over de blessures, over de beperkte efficiëntie van de ploeg en over Yari Verschaeren.
>> Lees verder

Amuzu te koop voor vier miljoen euro (29-11-2019)
De wintermercato komt eraan. RSC Anderlecht wil zich versterken, alleen is daar geld voor nodig. Het moet dus dringend enkele spelers van de hand doen om op de transfermarkt toe te slaan. Zo staat Francis Amuzu te koop voor vier miljoen euro. 
>> Lees verder

Politiebescherming voor Coucke in Oostende (29-11-2019)
Er zit al een tijdje ruis op de relatie tussen KV Oostende en Marc Coucke. Reden, de tribune van de Kustboys die het huurt van Coucke's investeringmaatschappij Alycho voor 1,2 miljoen euro per jaar. Een zware kost voor KV Oostende, de fans nemen Coucke de financiële situatie van de club dan ook kwalijk.
>> Lees verder

"Prestaties waren minder door contractbeslommeringen" (28-11-2019)
Albert Sambi Lokonga kan zich weer voor honderd procent focussen op het voetbal: zijn contractverlenging is in orde. De middenvelder reageert blij in de kranten. "Ik heb een contract gekregen dat me naar waarde schat."
>> Lees verder

Verjaardag Thomas Didillon (28-11-2019)
Vandaag verjaart Thomas Didillon! Wij wensen hem van harte een gelukkige 24e verjaardag!
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.