Gele kaart voor Franky Vercauteren

2-12-2019 11:22:2 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht kwam 3-0 achter in Oostende. In de slotfase scoorden ze twee keer. Toen Jonathan Lardot de wedstrijd affloot, gingen de poppetjes even aan het dansen. Bij Anderlecht vonden ze dat er te weinig ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht-fans verlaten vak, maar komen niet op veld (01-12-2019)
Zo'n kwartier voor tijd verlieten een honderdtal supporters van Anderlecht hun vak in het Oostende-stadion. Ze gingen postvatten achter de boardings aan het doel van KVO-doelman William Dutoit. De fans bleven gelukkig daar staan en betraden het terrein niet. 
>> Lees verder

Anderlecht met billen bloot bij rentree Kompany (01-12-2019)
Is er nog iemand die gelooft in Play-Off 1? In de twee haalbare wedstrijden tegen Kortrijk en Oostende haalde Anderlecht amper één punt. Vanmiddag ging paars-wit de boot in bij Oostende. De uitslag valt, dankzij twee doelpunten in de slotfase nog mee, maar het spel deed pijn aan de ogen. Paars-wit liet niets, maar dan ook niets zien.
>> Lees verder

Van Crombrugge: "Een collectieve wanprestatie" (01-12-2019)
Hendrik Van Crombrugge stond na de wedstrijd tegen Oostende Radio 1 te woord. Voor de microfoon sprak hij van een gebrek aan inzet en concentratie. "Onvergeeflijk", zo noemt hij dat.
>> Lees verder

Coucke en Dierckens gaan in de clinch (02-12-2019)
Dat de relatie tussen KV Oostende en Marc Coucke gespannen is, is een publiek geheim. Enkele uren voor de wedstrijd besliste Coucke zelfs om niet af te zakken naar de Versluys Arena. Uiteindelijk deed hij het toch om nog voor de rust gedegouteerd terug naar huis te keren. 
>> Lees verder

"Geen strafschop want Roofe trapte op Vandendriessche" (02-12-2019)
Nadat Kemar Roofe zijn strafschop op Oostende-doelman William Dutoit trapte, floot scheidsrechter Nicolas Laforge opnieuw een penalty. Op aangeven van de VAR ging hij de beelden bekijken en annuleerde hij de elfmeter. Correct, zo zegt de Professional Refereeing Department nu.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.