Vercauteren: "Spelers zijn klaar voor Moeskroen"

4-12-2019 16:39:4 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Ook onder coach Frank Vercauteren loopt het niet van een leien dakje bij Anderlecht. Dat bewees de nederlaag tegen KV Oostende afgelopen weekend nog maar eens. Daags voor het bekerduel met Moeskroen gaf ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Sandler inzetbaar tegen Moeskroen (04-12-2019)
Frank Vercauteren kan tegen Moeskroen opnieuw een beroep doen op Philippe Sandler. Vorige week kende hij nog een terugval na zijn blessure. Ondertussen traint hij opnieuw volop mee en is hij inzetbaar voor de bekerwedstrijd van morgen. Ook Adrien Trebel is opnieuw fit en speelklaar.
>> Lees verder

Opstelling: Sandler start, Trebel op bank (05-12-2019)
Na de wedstrijd tegen Oostende van zondag voert Frank Vercauteren vier wissels door. Francis Amuzu, Jeremy Doku, Edo Kayembe en de uit blessure terugkerende Philippe Sandler staan in de basis. Adrien Trebel begint op de bank.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.