Chadli: "Ik weet niet wat toekomst brengt, maar focus op Anderlecht"

13-12-2019 13:22:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nacer Chadli is dit seizoen de meest bepalende speler bij Anderlecht. Paars-Wit wil de Rode Duivel graag kopen, maar AS Monaco heeft het laatste woord. Chadli lijkt pas na het EK te gaan beslissen.?We ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Chadli: "Geen schrik om tegen Standard te spelen" (13-12-2019)
Nacer Chadli geboren in Luik en tevens ereburger van zijn geboortestad. Hij doorliep ook de jeugdreeksen aan de Maas  tot aan zijn zestiende en trok toen naar Nederland. Vandaag speelt hij op huurbasis voor RSC Anderlecht waarmee hij zondag op Sclessin speelt. Bang voor de sfeer of het onthaal is hij niet.
>> Lees verder

Chadli en Kompany nog niet zeker (13-12-2019)
Vincent Kompany en Nacer Chadli hebben beiden de groepstrainingen hervat al wil dat niet meteen zeggen dat ze zondag op het scheidsrechterblad staan. Met de nog zware wedstrijden in het verschiet wil Anderlecht vooral geen risico nemen met de Rode Duivels. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.