Ex-Anderlecht speler Philip Osundu overleden

14-12-2019 10:9:14 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht kreeg vrijdag droevig nieuws te horen. Ex-speler Philip Osundu is op 48-jarige leeftijd overleden, dat valt te lezen in Nigeriaanse media.De ex-speler van Anderlecht was onwel geworden op ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Gunther Van Handenhoven (16-12-2019)
Vandaag verjaart Gunther Van Handenhoven! Wij wensen hem van harte een gelukkige 41e verjaardag!
>> Lees verder

Eerste prognose Verschaeren: twee maand out (15-12-2019)
De eerste diagnose van de zware enkelblessure die Yari Verschaeren vanmiddag opliep, luidt dat hij de ligamenten van zijn rechterenkel gescheurd heeft. De medische staf van Anderlecht houdt rekening met een afwezigheid van twee maanden.
>> Lees verder

Anderlecht puurt een punt uit duel met Standard (15-12-2019)
Paars-wit heeft zonet een puntje meegeritst uit Luik. De Brusselaars kwamen na een slappe eerste helft verdiend op achterstand, maar vocht terug in de tweede helft. De gelijkmaker viel via Roofe, maar een rode kaart voor Dewaele temperde de hoop op meer.
>> Lees verder

Luikse akker zorgt voor zware enkelblessure Verschaeren (15-12-2019)
Kort voor het uur in Standard - Anderlecht viel Yari Verschaeren uit met een op het eerst zicht zware enkelblessure. De aanvallende middenvelder verstapte zich en sloeg zijn rechterenkel helemaal om. Op een draagberrie werd hij van het veld gedragen.
>> Lees verder

Hooligans Anderlecht maken het bont in Luik (15-12-2019)
Deze namiddag vindt de Classico plaats: Anderlecht neemt het op tegen Standard Luik, in het hol van de leeuw. Hooligans van Anderlecht raakten er slaags met supporters van Standard, nog voor de match begonnen was.
>> Lees verder

Opstelling: opnieuw jong elftal start tegen Standard (15-12-2019)
De 11 spelers die aan de aftrap zullen staan tegen Standard zijn zojuist vrijgegeven. Het elftal heeft een gemiddelde leeftijd van 21 jaar, met slechts 2 spelers boven de 24 jaar. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Standard - Anderlecht (15-12-2019)
Vanmiddag op Sclessin staan Standard en Anderlecht tegenover elkaar. In het recente verleden stond deze affiche meermaals garant voor vuur en spektakel naast het veld, maar nu wordt serener dan ooit toegeleefd naar deze klassieker.
>> Lees verder

Geen Kompany en Sardella in de selectie (14-12-2019)
Geen Vincent Kompany dus in de selectie voor de klassieker tegen Standard. Ook Killian Sardella zal alvast niet van de partij zijn. Ook hij zit niet in de selectie.
>> Lees verder

Chadli en Kompany nog niet zeker (13-12-2019)
Vincent Kompany en Nacer Chadli hebben beiden de groepstrainingen hervat al wil dat niet meteen zeggen dat ze zondag op het scheidsrechterblad staan. Met de nog zware wedstrijden in het verschiet wil Anderlecht vooral geen risico nemen met de Rode Duivels. 
>> Lees verder

"Standard is niet alleen Carcela en Mpoku" (13-12-2019)
Standard moet zondag op Sclessin aantreden zonder Mehdi Carcela en misschien ook zonder Paul-José Mpoku. Bovendien heeft het de Europese wedstrijd van gisteren tegen Arsenal nog in de benen. Maar dat zijn voor Frank Vercauteren geen excuses. 
>> Lees verder

Geen commentaar op open brief (13-12-2019)
Frank Vercauteren kreeg aan de start van zijn persconferentie deze middag meteen vragen over de open brief die RSC Anderlecht gisteren publiceerde. Vercauteren maakte meteen duidelijk dat hij geen vragen zou beantwoorden over dat onderwerp. 
>> Lees verder

"Gun Kompany deze kans" (13-12-2019)
Het respect voor Vincent Kompany is groot, zowel bij de supporters als bij de spelers van RSC Anderlecht. Ook Nacer Chadli kijkt op naar zijn ex-kapitein bij de Rode Duivels. Hij staat ook volledig achter het project dat hij voor ogen heeft, maar je moet hem wel de kans gunnen en niet steeds kritiek geven volgens Chadli.
>> Lees verder

Verschueren: "We blijven ambitieus" (13-12-2019)
Michael Verschueren reageert vandaag bij Sporza op de open brief die RSC Anderlecht gisteren de wereld instuurde. Door de mindere resultaten kwamen er veel vragen van supporters en aandeelhouders. Daarom wou de club de zaken even communiceren. "Maar we blijven ambitieus".
>> Lees verder

Galatasaray meldt zich bij STVV voor Boli (13-12-2019)

>> Lees verder

Chadli: "Geen schrik om tegen Standard te spelen" (13-12-2019)
Nacer Chadli geboren in Luik en tevens ereburger van zijn geboortestad. Hij doorliep ook de jeugdreeksen aan de Maas  tot aan zijn zestiende en trok toen naar Nederland. Vandaag speelt hij op huurbasis voor RSC Anderlecht waarmee hij zondag op Sclessin speelt. Bang voor de sfeer of het onthaal is hij niet.
>> Lees verder

Anderlecht: "Toekomst van onze club is rooskleurig" (12-12-2019)
Het bestuur van Anderlecht publiceert vandaag op de website en Facebook-pagina van de club een lange open brief aan de supporters. Daarin leggen Marc Coucke en co het beleid uit. Hun kernboodschap luidt dat het duidelijk was dat er moest worden ingegrepen en dat ze de club over drie jaar weer aan de top willen brengen.
>> Lees verder

Boli wil zelf ook naar RSC Anderlecht (12-12-2019)
Verschillende Belgische clubs zijn geïnteresseerd in Yohan Boli, maar die heeft zijn keuze al gemaakt. Hij wil naar RSC Anderlecht, enkel de clubs moeten nu nog tot een akkoord komen. Ondanks dat Boli nog maar zes maand onder contract ligt bij STVV, vragen die een transferprijs van ongeveer 2,5 miljoen euro.
>> Lees verder

Drie Anderlecht-dames genomineerd voor Gouden Schoen (12-12-2019)
Volgende maand wordt de Gouden Schoen opnieuw uitgereikt. Bij de genomineerde dames vinden we drie RSC Anderlecht-speelsters terug. De drie zijn ook actief bij de Red Flames. Tine De Caigny (foto), Laura De Neve en Laura Deloose. Elise Cayman en Tessa Wullaert zijn de favorieten. 
>> Lees verder

Chadli bekijkt het dag per dag, Bakkali mikt op winterstage (12-12-2019)
Gisteren stonden er enkele geblesseerden terug op het trainingsveld waaronder Nacer Chadli. Toch is het niet zeker of hij de wedstrijd van zondag tegen Standard haalt. De evolutie van de Rode Duivel wordt dag per dag bekeken. Het is dus afwachten of Chadli zondag op het scheidsrechterblad staat. 
>> Lees verder

Sanneh wil weg bij Göztepe (12-12-2019)
Bubacarr Sanneh speelt momenteel op huurbasis voor het Turkse Göztepe. Een succes is die huurbeurt niet, mede door blessures. Sanneh speelde nog maar twee wedstrijden in Turkije. De verdediger wil nu zijn huurcontract beëindigen. Terug naar de Jupiler Pro League of misschien naar Denemarken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.