Anderlecht zonder Chadli tegen Standard

15-12-2019 14:16:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De echte Clasico wordt aanstaande woensdag pas afgewerkt, zondagnamiddag staat het Belgische equivalent daarvan op het programma. En het belooft opnieuw een geladen clash te worden tussen Standard en Anderlecht. ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Chadli en Kompany nog niet zeker (13-12-2019)
Vincent Kompany en Nacer Chadli hebben beiden de groepstrainingen hervat al wil dat niet meteen zeggen dat ze zondag op het scheidsrechterblad staan. Met de nog zware wedstrijden in het verschiet wil Anderlecht vooral geen risico nemen met de Rode Duivels. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Standard - Anderlecht (15-12-2019)
Vanmiddag op Sclessin staan Standard en Anderlecht tegenover elkaar. In het recente verleden stond deze affiche meermaals garant voor vuur en spektakel naast het veld, maar nu wordt serener dan ooit toegeleefd naar deze klassieker.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.