Hoe erg is de blessure van Yari Verschaeren?

15-12-2019 16:57:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Zondagmiddag speelt RSC Anderlecht op bezoek bij Standard. Paars-wit staat momenteel op gelijke hoogte, maar zag wel hun jeugdproduct Yari Verschaeren geblesseerd uitvallen.Na een uur spelen ging Yari ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Verschaeren zwaar aangeslagen, minstens één maand out (16-12-2019)
Iedere voetballiefhebber huiverde bij de beelden van Yari Verschaeren gisteren. Welke clubkleuren je ook aanbidt, dit wens je niemand toe. Yari Verschaeren was zelf ook zwaar aangeslagen. Het is nu wachten op verdere onderzoeken om de ernst van de blessure te bepalen. 
>> Lees verder

Morgen meer duidelijkheid over blessure Verschaeren (16-12-2019)
Morgen weet Yari Verschaeren waar hij aan toe is met zijn enkel. Dan zal hij de nodige onderzoeken ondergaan om duidelijkheid te krijgen over de ernst van zijn enkelblessure. Dat meldt de club Anderlecht.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.