Vercauteren: "Colassin heeft veel potentieel"

12-1-2020 17:6:12 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Bij RSC Anderlecht hebben ze maar twee spitsen: Kemar Roofe en Antoine Colassin. Die mocht tegen Lugano opdraven en de jonge Belgische aanvaller leverde een assist. Frank Vercauteren sprak over het talent.?Colassin ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Roofe valt geblesseerd uit in oefenwedstrijd (11-01-2020)
Grote zorgen voor Frank Vercauteren. Halfweg de oefenwedstrijd tegen Livingston moest hij Kemar Roofe geblesseerd vervangen. De Engelsman kon niet meer verder door een probleem aan de kuit.
>> Lees verder

Anderlecht: "Blessure Roofe niet erg" (12-01-2020)
Goed nieuws: de blessure die Kemar Roofe gisteren deed afhaken in de oefenwedstrijd tegen Livingston blijkt niet ernstig. Dat laat Anderlecht weten. "Kemar voelde iets lichts in de kuit en uit voorzorg ging hij naar de kant. Niets ernstig dus", klinkt het in het wedstrijdverslag op rsca.be.
>> Lees verder

Roofe moet het nog even rustig aan doen (14-01-2020)
Kemar Roofe traint nog niet voluit, hij moet het nog even rustig aan doen na zijn kuitblessure. Vandaag ondergaat de spits nog verdere onderzoeken maar normaal raakt hij wel fit voor de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge. Veel alternatieven zijn er immers niet. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.