Karel Van Eetvelt CEO en Wouter Vandenhaute adviseur bij Anderlecht

14-1-2020 13:6:14 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het nieuwe jaar van Anderlecht begint met een revolutie aan de top van de club. Karel Van Eetvelt, de huidige baas van Febelfin, wordt de nieuwe CEO van de club. Wouter Vandenhaute gaat bij Anderlecht ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Van Eetvelt: "Evolueren in functie van 2030" (14-01-2020)
Op 1 april start Karel Van Eetvelt als CEO van Anderlecht. "Ik heb ervaring in het voetbal, maar kan wel organisaties veranderen", zo vertelt hij bij Sporza. "Mijn idee is dat Anderlecht nood heeft aan leiderschap, stabiliteit en visie."
>> Lees verder

Van Biesbroeck zal Van Eetvelt inwerken (14-01-2020)
Na bijna vijf jaar wordt Jo Van Biesbroeck als CEO bij Anderlecht opgevolgd door Karel Van Eetvelt. De 63-jarige bestuurder zal nog enkele maanden aan boord blijven "om de overgang vlot te laten verlopen", zo meldt Anderlecht.
>> Lees verder

"Ideeën Vandenhaute lopen erg gelijk met die van Kompany" (14-01-2020)
Welke impact kan Wouter Vandenhaute hebben op het sportieve beleid van Anderlecht? Sporza-journalist Peter Vandenbempt verwacht dat Vandenhaute en Kompany goed zullen opschieten.
>> Lees verder

Vragen rond makelaarsactiviteiten Vandenhaute (15-01-2020)
Wouter Vandenhaute wordt extern adviseur bij Anderlecht, maar daarnaast is hij ook mede-eigenaar van het managementsbureau Let's Play dat spelers begeleidt. Juridisch gezien is er geen probleem, klinkt het, maar naar perceptie toe is het geen positief gegeven.
>> Lees verder

Licentiecommissie onderzoekt nieuwe rol Vandenhaute (16-01-2020)
De voorbije dagen werden er al vraagtekens geplaatst bij de nieuwe rol van Wouter Vandenhaute bij RSC Anderlecht. Nu gaat ook de licentiecommissie van de voetbalbond onderzoeken of de nieuwe rol van Vandenhaute wel verenigbaar is met de nieuwe regels rond makelaars. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.