Peter Vandenbempt: "Weer paleisrevolutie, Coucke vraagt hulp van concurrent en oude bekende"

14-1-2020 13:30:14 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het nieuwe jaar van Anderlecht begint met een revolutie aan de top van de club. Karel Van Eetvelt, de huidige baas van Febelfin, wordt de nieuwe CEO van de club. Wouter Vandenhaute gaat bij Anderlecht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Van Eetvelt en Vandenhaute in, Van Biesbroeck out (14-01-2020)
Opnieuw een grote revolutie binnen het Anderlecht-bestuur. Anderlecht haalt Karel Van Eetvelt, Wouter Vandenhaute, Patrick Lefevere en Brussels burgemeester Philippe Close aan boord. Jo Van Biesbroeck moet plaatsruimen.
>> Lees verder

Van Eetvelt: "Evolueren in functie van 2030" (14-01-2020)
Op 1 april start Karel Van Eetvelt als CEO van Anderlecht. "Ik heb ervaring in het voetbal, maar kan wel organisaties veranderen", zo vertelt hij bij Sporza. "Mijn idee is dat Anderlecht nood heeft aan leiderschap, stabiliteit en visie."
>> Lees verder

Van Biesbroeck zal Van Eetvelt inwerken (14-01-2020)
Na bijna vijf jaar wordt Jo Van Biesbroeck als CEO bij Anderlecht opgevolgd door Karel Van Eetvelt. De 63-jarige bestuurder zal nog enkele maanden aan boord blijven "om de overgang vlot te laten verlopen", zo meldt Anderlecht.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.