Kemar Roofe onzeker tegen Cl-Brugge

16-1-2020 17:9:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht staat voor een nieuwe 'Mission Impossible'. Zondag moeten ze eigenlijk winnen van Club Brugge, dat woensdag wat extra vertrouwen tankte op de Gouden Schoen. Paars-wit moet dat dan nog waarschijnlijk ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Nasri traint voluit, nog geen Roofe (16-01-2020)
Samir Nasri werkte gisteren de volledige groepstraining af en ging voluit. De Franse middenvelder lijkt klaar om zijn rentree te maken. Minder goed nieuws is er van Kemar Roofe. De spits trainde gisteren nog steeds niet.
>> Lees verder

Roofe laten spelen houdt risico in (17-01-2020)
Kemar Roofe trainde ook gisteren niet mee. De spits sukkelt met een contractuur aan de kuit. In principe zou de medische staf hem kunnen klaarstomen voor de partij van zondag tegen Club Brugge, maar dan is er het risico dat de spits langer out zal zijn.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.