Anderlecht doet bod van 1,5 miljoen op Loïs Diony

17-1-2020 7:52:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Op het gala in Puurs kondigde Michael Verschueren wel aan bezig te zijn met twee dossiers. Eentje daarvan lijkt dat van Loïs Diony te zijn, de Franse aanvaller van Saint- Étienne die eerder al in verband ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Officieel: Chipciu tekent bij Cluj (18-01-2020)
CFR Cluj heeft officieel bekend gemaakt dat Alexandru Chipciu de rangen komt versterken. De middenvelder verlaat Anderlecht en vervoegt zijn nieuwe teammaats op stage in Zuid-Spanje. "Ik had betere aanbiedingen uit Turkije, maar Cluj is het perfecte team voor mij", zo vertelt hij.
>> Lees verder

Guidetti tekent bij Hannover (18-01-2020)
De Zweed John Guidetti verhuist van Alaves naar Hannover 96. Dat maakte deze laatste club officieel bekend. Sommige websites linkten Guidetti deze winter ook aan Anderlecht, al lijkt dat vooral gebaseerd op berichten van vorige zomer.
>> Lees verder

Adzic op weg naar Emmen (18-01-2020)
Anderlecht staat op het punt om een volgende speler uit te lenen. Volgens Het Nieuwsblad is Luka Adzic op weg naar Emmen. De nummer veertien uit de Eredivisie krijgt wel geen aankoopoptie. Anderlecht gelooft nog dat Adzic het in het Lotto Park kan maken.
>> Lees verder

Vanden Borre heeft contract getekend (18-01-2020)
Anthony Vanden Borre is officieel weer een Anderlecht-speler. Coach Frank Vercauteren vertelde op zijn persconferentie dat hij een aansluitingskaart getekend heeft en dus officiële wedstrijden kan spelen. De verdediger heeft momenteel een mini-contract. 
>> Lees verder

Musona al in selectie, Sowah nog niet (17-01-2020)
Knowledge Musona maakt al deel uit van de wedstrijdkern van Eupen voor de partij van morgen tegen Charleroi. "Ik voel me goed en ben fit om te spelen", vertelt de Anderlecht-huurling op de website van Eupen.
>> Lees verder

Lotto Park volledig uitverkocht (17-01-2020)
De wedstrijd tegen Club Brugge in de kwartfinale van de Croky Cup wordt opnieuw gespeeld zondag, deze keer is het de thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Ook deze keer zal deze wedstrijd plaatsvinden in een kolkend Lotto Park: alle tickets zijn verkocht!
>> Lees verder

Roofe blijft onzeker voor zondag (17-01-2020)
Trainer Frank Vercauteren heeft vanmiddag met de aanwezige pers gepraat over de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge, de eerste na de winterstop. Vercauteren praatte onder andere over de blessures en over de recente bekernederlaag tegen Club in december.
>> Lees verder

Sowah en Musona naar KAS Eupen (17-01-2020)
Michael Verschueren heeft opnieuw twee overbodige spelers laten gaan: Musona en Sowah trekken naar KAS Eupen. Sowah werd definitief overgenomen, Musona wordt opnieuw uitgeleend. Beide spelers trokken al mee met de Oostkantonners op stage naar Qatar en lieten daar dus een goede indruk na.
>> Lees verder

Didillon weigert op de bank te zitten (17-01-2020)
Thomas Didillon weigert om zondag als tweede doelman op de bank te zitten tegen Club Brugge. Dat schrijft La Dernière Heure. De Franse keeper wil zo snel mogelijk vertrekken. Alleen zijn er erg weinig aanbiedingen momenteel.
>> Lees verder

Chadli van 10 naar 9? (17-01-2020)
Volgens Het Nieuwsblad was Frank Vercauteren van plan om zondag tegen Club Brugge te spelen met Nacer Chadli als nummer 10. Door de blessure van Kemar Roofe zal hij de Rode Duivel wellicht een rij vooruit schuiven, naar de 9-positie.
>> Lees verder

Roofe laten spelen houdt risico in (17-01-2020)
Kemar Roofe trainde ook gisteren niet mee. De spits sukkelt met een contractuur aan de kuit. In principe zou de medische staf hem kunnen klaarstomen voor de partij van zondag tegen Club Brugge, maar dan is er het risico dat de spits langer out zal zijn.
>> Lees verder

AA Gent ziet wat in Roef (17-01-2020)
Davy Roef staat in de belangstelling van AA Gent. De Buffalo's zien hem als een potentiële doelman voor volgend seizoen. Deze winter wilde Utrecht de doelman voor een half jaar huren, maar dat zag Anderlecht niet zitten. Paars-wit verkoopt deze maand liever Thomas Didillon.
>> Lees verder

Licentiecommissie onderzoekt nieuwe rol Vandenhaute (16-01-2020)
De voorbije dagen werden er al vraagtekens geplaatst bij de nieuwe rol van Wouter Vandenhaute bij RSC Anderlecht. Nu gaat ook de licentiecommissie van de voetbalbond onderzoeken of de nieuwe rol van Vandenhaute wel verenigbaar is met de nieuwe regels rond makelaars. 
>> Lees verder

Nasri traint voluit, nog geen Roofe (16-01-2020)
Samir Nasri werkte gisteren de volledige groepstraining af en ging voluit. De Franse middenvelder lijkt klaar om zijn rentree te maken. Minder goed nieuws is er van Kemar Roofe. De spits trainde gisteren nog steeds niet.
>> Lees verder

De Caigny derde bij Gouden Schoen dames (16-01-2020)
Bij de verkiezing van de Gouden Schoen voor dames haalde Anderlecht-speelster Tine De Caigny het podium. Ze eindigde als derde. Met Laura De Neve (zevende) en Laura Deloose (negende) eindigden nog twee Anderlecht-dames in de top tien.
>> Lees verder

Gouden Schoen: Chadli eerste Anderlecht-speler (16-01-2020)
Nacer Chadli is als eerste Anderlecht-speler geëindigd in de uitslag van de Gouden Schoen. De Rode Duivel haalde in de tweede stemronde twintig punten en eindigde zo op plaats dertien. Yari Verschaeren strandde op plaats veertien. Hans Vanaken won voor de tweede keer op rij.
>> Lees verder

Verjaardag Emmanuel Adjei Sowah (16-01-2020)
Vandaag verjaart Emmanuel Adjei Sowah! Wij wensen hem van harte een gelukkige 22e verjaardag!
>> Lees verder

Verschaeren Belofte van het Jaar (15-01-2020)
Op het Gala van de Gouden Schoen is Yari Verschaeren zopas verkozen tot Belofte van het Jaar. Hij haalde het voor Jonathan David (AA Gent) en Sander Berge (Racing Genk). Eerder op de avond eindigde Hendrik Van Crombrugge derde in de verkiezing van Doelman van het Jaar.
>> Lees verder

Verschueren: "Met twee transferdossiers bezig" (15-01-2020)
Bij aankomst op het Gala van de Gouden Schoen sprak Michael Verschueren kort met de pers. Hij had het over de veranderingen aan de top van Anderlecht, over de transferactiviteiten en over de kansen van Yari Verschaeren.
>> Lees verder

Roemeense media weten hoeveel Chipciu gaat verdienen (15-01-2020)
Alexandru Chipciu heeft een akkoord bereikt met CFR Cluj voor een contract voor twee seizoenen. Chipciu zou vrij overkomen van Anderlecht. Bij Cluj wacht hem 400.000 euro tekengeld en een jaarsalaris van 240.000 euro. Dat melden Roemeense media.
>> Lees verder

Oud-jeugddoelman Vliegen kreeg geld aangeboden om goal binnen te laten (15-01-2020)
Voor de rechtbank van Tongeren is het proces afgelopen tegen een 27-jarige man uit Veurne. Die had drie jaar geleden een bericht gestuurd naar Olivier Vliegen, toen doelman bij de U21 van Anderlecht. Hij bood Vliegen 10.000 euro om een doelpunt binnen te laten.
>> Lees verder

Verschaeren: "Vanaken verdient Gouden Schoen" (15-01-2020)
Vanavond reikt Het Laatste Nieuws de Gouden Schoen uit aan de beste voetballer op de Belgische velden in 2019. Yari Verschaeren trok zijn beste pak aan en is vanavond aanwezig. Bij aankomst sprak hij kort met Gilles De Bilde. "Misschien haal ik in de eerste ronde wat punten, maar ik verwacht niet veel van vanavond."
>> Lees verder

Chipciu laat Gaziantep vallen voor Cluj (15-01-2020)
Een ommekeer in het transferdossier van Alexandru Chipciu. De Roemeen zal niet naar Gaziantep FK verhuizen, maar kiest voor Cluj in zijn vaderland. Ook al wacht hem daar een lager salaris. Dat meldt de Roemeense website Digisport.
>> Lees verder

Vragen rond makelaarsactiviteiten Vandenhaute (15-01-2020)
Wouter Vandenhaute wordt extern adviseur bij Anderlecht, maar daarnaast is hij ook mede-eigenaar van het managementsbureau Let's Play dat spelers begeleidt. Juridisch gezien is er geen probleem, klinkt het, maar naar perceptie toe is het geen positief gegeven.
>> Lees verder

Dhauholou loopt kuitbeenbreuk op (15-01-2020)
Opnieuw zware pech voor Olivier Ciryack Dhauholou: de Ivoriaanse spits liep maandag bij Waasland-Beveren een kuitbeenbreuk op tijdens de U21-wedstrijd tegen Charleroi. Het seizoen van de Anderlecht-huurling zit erop.
>> Lees verder

Sowah definitief naar Eupen, Musona op huurbasis (15-01-2020)
Emmanuel Sowah zijn test bij Eupen is gunstig verlopen en verhuisd definitief naar de Oostkantons. Ook Knowledge Musona blijft bij Eupen zij het op huurbasis. Op die manier ziet RSC Anderlecht weer twee spelers vertrekken en dunt het de kern verder uit. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.