Franky Vercauteren: "We moeten punten pakken willen we nog bepaalde doelen behalen"

24-1-2020 16:51:24 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht-coach Frank Vercauteren blikte vanmiddag vooruit op een alweer levensbelangrijke competitiewedstrijd tegen Cercle Brugge. ?Het zal vanaf nu altijd wel ergens de wedstrijd van de ?voorlaatste? ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vercauteren: "Didillon komt niet in aanmerking voor selectie" (24-01-2020)
Thomas Didillon lijkt het verkorven te hebben bij Frank Vercauteren. De coach rekent niet op de doelman voor de wedstrijd van zondag tegen Cercle Brugge. "Thomas traint nu al twee dagen niet mee met de groep. Voor mij komt hij niet in aanmerking voor een selectie", vertelde Vercauteren vanmiddag.
>> Lees verder

Opstelling: Vercauteren kiest dezelfde elf (26-01-2020)
Frank Vercauteren start over een klein uur tegen Cercle Brugge met dezelfde elf spelers als vorige week. De coach rekent dus opnieuw op Antoine Colassin om de aanval te dragen. Zakaria Bakkali zit voor het eerst dit seizoen op de bank.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.