Colassin doet 6 minuten beter dan Lukaku

8-2-2020 17:14:8 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Antoine Colassin scoorde tegen AA Gent zijn derde goal voor Anderlecht. Hij had 285 minuten nodig om aan drie goals te komen. Daarmee staat Colassin achtste in de eeuwige ranking van paars-wit.Een vijftal, ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht haalt verdiend punt in Gent (07-02-2020)
Anderlecht heeft na een goede wedstrijd 1-1 gespeeld in Gent. Na een sterk eerste half uur leidde paars-wit via een doelpunt van alweer Colassin. Gent kwam gelijk via een penalty. In de tweede helft kregen beide teams enkele kansen, maar de nodige scherpte bij de afwerking ontbrak. Anderlecht leverde een puike prestatie af en bleef tot op het einde minstens de evenknie van Gent. Mogelijk een belangrijk punt in de strijd op play-off 1. Zat er echter vanavond niet meer in?
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.