Kemar Lawrence: "Misschien nog twee weken nodig, twee maanden niet gespeeld"

13-2-2020 16:56:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Weet je, zelden krijg je bij een speler bij zijn voorstelling de indruk dat het er eentje is die meedenkt over tactiek. Wel, dat heb je dus wel bij Kemar Lawrence. De Jamaicaan kwam heel intelligent over ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Donderdag officiële persvoorstelling Lawrence (12-02-2020)
Hij is er eindelijk geraakt Kemar Lawrence, het had wat voeten in de aarde maar morgen kan RSC Anderlecht hem eindelijk officieel voorstellen aan de pers. Eerst is er de persconferentie van Frank Vercauteren om 12.30 uur en om 14 uur is het de beurt aan Lawrence. 
>> Lees verder

Selectie: Amuzu erbij, nog geen Lawrence (14-02-2020)
Anderlecht maakte zopas een selectie van twintig spelers bekend voor de partij van morgen op KV Mechelen. Francis Amuzu staat in het lijstje, ook al blesseerde hij zich gisteren aan de quadriceps. Nieuwkomer Kemar Lawrence zit nog niet in de kern.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.