Anderlecht volgt spelers op via Strava

19-3-2020 10:50:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht schortte twee dagen geleden al alle groepstrainingen op en stuurde iedereen naar huis met een individueel trainingsprogramma. RSCA vond wel de ideale manier om zijn spelers op te volgen: elke ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Anderlecht krijgt licentie (20-03-2020)
Anderlecht heeft de licentie te pakken voor volgend seizoen. Er waren twijfels vanwege het grote financiële verlies en de mogelijke dubbelrol van Wouter Vandenhaute, maar de licentiecommissie gaf groen licht.
>> Lees verder

Kompany: "We moeten de raadgevingen en regels opvolgen" (19-03-2020)
In een videoboodschap roept Vincent Kompany iedereen op om de coronamaatregelen strikt na te leven. "Het is de enige manier om het gevecht met het virus te winnen", zo vertelt hij. "Ook voor mij als kind zou thuisblijven en social distancing heel moeilijk geweest zijn, maar blijf groot dromen."
>> Lees verder

Anderlecht: "Positief advies over licentie" (18-03-2020)
Licentiemanager Nils Van Brantegem heeft zijn rapporten klaar. Morgen vernemen de clubs of ze extra uitleg moeten geven. Sporza belde naar de eersteklassers om te vragen hoe hun rapport eruit zag. "Wij kregen een positief advies", zo antwoordde men bij Anderlecht.
>> Lees verder

Verschaeren op verlanglijst AC Milan (18-03-2020)
Yari Verschaeren (foto) staat hoog op het verlanglijstje van AC Milan. De Milanezen zitten op dit moment in een vergevorderd stadium om Ralf Rangnick aan te stellen als nieuwe coach. De Duitser zou overkomen van RB Leipzig en zou bovendien ook de nieuwe technisch directeur worden. Vorige week nog werd Zvonimir Boban, de man die Alexis Saelemaekers naar Milan loodste, uit zijn functie als technisch directeur ontheven.
>> Lees verder

Nieuwe hobby voor Kompany: tuinieren (18-03-2020)
Het zijn rare tijden, voor iedereen, ook voor voetballers. Zij trainen niet meer met de groep, wedstrijden zijn afgelast en op reis mogen ze al zeker niet. Dus tijd voor een ander tijdverdrijf. Vincent Kompany slaat dan maar aan het tuinieren, tot grote verbazing van vrouwlief Carla Kompany. 
>> Lees verder

Europees Kampioenschap uitgesteld naar 2021 (17-03-2020)
De UEFA heeft in samenspraak met alle lidstaten beslist om EURO 2020 uit te stellen tot 2021. Het zou dan plaatsvinden van 11 juni tot 11 juli.
>> Lees verder

Ketjesdag verplaatst naar latere datum (17-03-2020)
Naar aanleiding van COVID-19 wordt ook de Ketjesdag uitgesteld. Die ging normaal door op woensdag 8 april in Walibi. Zowel RSC Anderlecht als Walibi zaten samen en beslisten om de Ketjesdag te verplaatsen naar een latere datum die tijdig zal worden meegedeeld aan de Ketjes en hun ouders. 
>> Lees verder

Kompany gaat coronafilmpje opnemen (17-03-2020)
Marc Coucke heeft zich dezer dagen tot doel gesteld om zo veel mogelijk landgenoten bewust te maken van de ernst van het coronavirus. De Anderlecht-voorzitter merkt op dat heel wat bevolkingsgroepen moeilijk bereikbaar zijn. Daarom zal Vincent Kompany vandaag een filmpje opnemen.
>> Lees verder

Dimata, Roofe en Gerkens in Neerpede (17-03-2020)
Drie spelers tekende gisteren present op het oefencentrum van Anderlecht in Neerpede: Landry Dimata (foto), Kemar Roofe en Pieter Gerkens. Het trio werkte er aan hun revalidatie. De overige spelers zijn thuis en volgen daar een individueel programma.
>> Lees verder

Colassin mag training hervatten (17-03-2020)
De enkel van Antoine Colassin herstelt goed van de operatie begin februari. De spits heeft groen licht gekregen om deze week de training ter hervatten. Volgende week mag hij ook de bal erbij halen.
>> Lees verder

Thuis trainen met Marco Kana (17-03-2020)
Onder onze lezers zitten er wellicht ook ouders met jonge voetballertjes. Ook die hun competitie ligt volledig plat net als hun trainingen. Op het internet circuleren al verschillende video's met thuistrainingen. Ook Marco Kana toont in een filmpje aan hoe je thuis kan verder trainen. 
>> Lees verder

Murillo en Lawrence raken niet bij familie (17-03-2020)
Om het coronavirus in te dijken, laten Panama en de Verenigde Staten geen inkomende vluchten vanuit Europa meer toe. Dat betekent dat Amir Murillo (foto) en Kemar Lawrence niet thuis bij hun familie raken. 
>> Lees verder

Fanshop en ticketing sluiten voor onbepaalde tijd (17-03-2020)
RSC Anderlecht heeft besloten om de fanshop voor onbepaalde te sluiten, ook de ticketing sluit zijn deuren. Dit naar aanleiding van COVID-19. De webshop blijft wel actief dus je kan nog altijd online fanartikelen bestellen. De club zal tijdig communiceren wanneer de fanshop weer opengaat.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.