Kristof Sas: "Als voetballer kunt je gaan lopen om perfect fit te blijven"

21-3-2020 14:27:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het voetbal ligt nog meer dan een maand stil en de spelers zitten momenteel thuis in quarantaine. Hoe kan een topsporter in zulke omstandigheden zijn vorm behouden? Is dat überhaupt mogelijk? Kenners ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Sebastiaan Bornauw (22-03-2020)
Vandaag verjaart Sebastiaan Bornauw! Wij wensen hem van harte een gelukkige 21e verjaardag!
>> Lees verder

"We zijn gedegouteerd en de nieuwe bazen zullen het voelen" (21-03-2020)
De Fan Board van Anderlecht reageert furieus op het ontslag van Pär Zetterberg. " Er zijn geen matchen of trainingen. Dus denken ze blijkbaar dat er toch geen protest zal komen. Wel, als de competitie hervat, zal het heet zijn", zo klinkt het.  
>> Lees verder

Anderlecht: "Financiële beslissing door coronacrisis" (21-03-2020)
Op zijn website licht Anderlecht het ontslag van Pär Zetterberg toe. De club linkt het gedwongen afscheid van het clubicoon aan de coronacrisis. "Dat heeft een grote financiële impact op de werking van de club", zo luidt het.
>> Lees verder

"De reden van mijn ontslag? Vraag het aan Van Eetvelt" (21-03-2020)
Pär Zetterberg reageerde al op zijn ontslag bij Anderlecht. "Ik was verrast, maar moet de beslissing aanvaarden", aldus de Zweed. "In het begin moest ik inderdaad mijn plek zoeken, maar dit seizoen was mijn rol duidelijk."
>> Lees verder

Pär Zetterberg ontslagen (21-03-2020)
Zojuist werd bekend gemaakt dat ex-speler Pär Zetterberg aan de kant wordt geschoven. Sinds de komst van Kompany werd zijn rol steeds minder belangrijk, zo zat hij niet meer in het transfercomité en was hij gedegradeerd tot assistent. Nu eindigt het verhaal van de Zweed in het Lotto Park.
>> Lees verder

Anderlecht krijgt licentie (20-03-2020)
Anderlecht heeft de licentie te pakken voor volgend seizoen. Er waren twijfels vanwege het grote financiële verlies en de mogelijke dubbelrol van Wouter Vandenhaute, maar de licentiecommissie gaf groen licht.
>> Lees verder

Kompany: "We moeten de raadgevingen en regels opvolgen" (19-03-2020)
In een videoboodschap roept Vincent Kompany iedereen op om de coronamaatregelen strikt na te leven. "Het is de enige manier om het gevecht met het virus te winnen", zo vertelt hij. "Ook voor mij als kind zou thuisblijven en social distancing heel moeilijk geweest zijn, maar blijf groot dromen."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.