Michaël Verschueren blijft buiten schot

22-3-2020 11:48:22 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht telt één clubicoon minder in de rangen. Zaterdag nam Sporting afscheid van Pär Zetterberg, die zijn ontslag niet had zien aankomen. Veel uitleg over zijn ontslag kreeg de Zweed niet.CEO ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Anderlecht vraag spelers één maandloon te laten vallen (23-03-2020)
CEO Karel Van Eetvelt liet weten dat er ook aan de spelers een financiële inspanning is gevraagd. Die inspanning zou zijn om één maandloon te laten vallen. De spelers lijken hier ook mee akkoord te gaan, al zijn de onderhandelingen nog volop bezig. 
>> Lees verder

Van Eetvelt: "Spelers beseffen de ernst van de situatie" (23-03-2020)
Karel Van Eetvelt moet onmiddellijk enkele moeilijke beslissingen nemen bij RSC Anderlecht door de uitbraak van COVID-19. Een groot deel van het personeel is economisch werkloos, voor de spelers is daar nog geen sprake van. Wel moeten ze inleveren op hun loon. 
>> Lees verder

Anderlecht kiest dan toch voor economische werkloosheid (23-03-2020)
De kogel is dan toch door de kerk; Anderlecht vraagt economische werkloosheid aan voor medewerkers. Met de spelers  is het bestuur nog in onderhandeling om de kosten te verlagen.
>> Lees verder

Voorlopig nog geen economische werkloosheid voor spelers (23-03-2020)
Verschillende Belgische clubs riepen al economische werkloosheid in. Virton voor al zijn spelers, Zulte-Waregem en Standard (gedeeltelijk) voor hun technische staf. Bij RSC Anderlecht zijn ze dat, voorloping althans, nog niet van plan. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. 
>> Lees verder

Ook scout Eecloo ontslagen (23-03-2020)
Het is duidelijk dat CEO Karel Van Eetvelt de financiële zaken van RSC Anderlecht op orde aan het stellen is. Ontslagen maken blijkbaar ook deel uit van zijn besparingen. Na Pär Zetterberg krijgt nu ook Pieter Eecloo zijn ontslag, hij maakte deel uit van de scoutingcel. 
>> Lees verder

Verjaardag Sebastiaan Bornauw (22-03-2020)
Vandaag verjaart Sebastiaan Bornauw! Wij wensen hem van harte een gelukkige 21e verjaardag!
>> Lees verder

"We zijn gedegouteerd en de nieuwe bazen zullen het voelen" (21-03-2020)
De Fan Board van Anderlecht reageert furieus op het ontslag van Pär Zetterberg. " Er zijn geen matchen of trainingen. Dus denken ze blijkbaar dat er toch geen protest zal komen. Wel, als de competitie hervat, zal het heet zijn", zo klinkt het.  
>> Lees verder

Anderlecht: "Financiële beslissing door coronacrisis" (21-03-2020)
Op zijn website licht Anderlecht het ontslag van Pär Zetterberg toe. De club linkt het gedwongen afscheid van het clubicoon aan de coronacrisis. "Dat heeft een grote financiële impact op de werking van de club", zo luidt het.
>> Lees verder

"De reden van mijn ontslag? Vraag het aan Van Eetvelt" (21-03-2020)
Pär Zetterberg reageerde al op zijn ontslag bij Anderlecht. "Ik was verrast, maar moet de beslissing aanvaarden", aldus de Zweed. "In het begin moest ik inderdaad mijn plek zoeken, maar dit seizoen was mijn rol duidelijk."
>> Lees verder

Pär Zetterberg ontslagen (21-03-2020)
Zojuist werd bekend gemaakt dat ex-speler Pär Zetterberg aan de kant wordt geschoven. Sinds de komst van Kompany werd zijn rol steeds minder belangrijk, zo zat hij niet meer in het transfercomité en was hij gedegradeerd tot assistent. Nu eindigt het verhaal van de Zweed in het Lotto Park.
>> Lees verder

Anderlecht krijgt licentie (20-03-2020)
Anderlecht heeft de licentie te pakken voor volgend seizoen. Er waren twijfels vanwege het grote financiële verlies en de mogelijke dubbelrol van Wouter Vandenhaute, maar de licentiecommissie gaf groen licht.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.