Jacques Sys: ' 'Het aantrekken van Pär Zetterberg was een miscast van de eerste orde''''

28-3-2020 17:1:28 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Karel Van Eetvelt herstructureerde meteen bij zijn intrede bij RSC Anderlecht. De kersverse CEO besloot om clubicoon Pär Zetterberg te ontslaan. Zo was de rol van de Zweed niet geheel duidelijk, aldus ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Steegen: "Mensen blijven sensibiliseren" (28-03-2020)
RSC Anderlecht blijft dagelijks zijn supporters entertainen via sociale media, een bewuste strategie. Ze willen in de eerste plaats de mensen blijven sensibiliseren rond COVIS-19 door ondermeer getuigenissen van spelers, anderzijds houden ze de supporter ook op de hoogte van de maatregelen. 
>> Lees verder

Didillon: "Op de juiste plaats op het juiste moment" (28-03-2020)
Racing Genk heeft een aankoopoptie op Thomas Didillon, de doelman hoopt natuurlijk dat de Limburgers die zullen lichten. Momenteel zit hij net als alle spelers thuis en werkt hij daar een trainingsprogramma af. Maar over het algemeen heeft hij een positief gevoel bij zijn uitleenbeurt.
>> Lees verder

Sommige spelers laten meer vallen dan een maandloon (28-03-2020)
RSC Anderlecht vroeg aan de spelers om één maandloon te laten vallen waar ze allemaal mee akkoord gingen. Er zijn zelfs spelers die aangeboden hebben om meer te laten vallen. De naam van Vincent Kompany valt al is dat niet zeker. Hoedanook is het een mooi gebaar van de spelers naar de club toe.
>> Lees verder

Er is nog trainingsbedrijvigheid op Neerpede (28-03-2020)
Het personeel is economisch werkloos, de spelers zijn in een vorm van "vakantie" nadat ze hun loon van de maand april lieten vallen. Maar toch wordt er nog getraind op Neerpede. Meer bepaald door Zakaria Bakkali, Adrien Trebel en Landry Dimata. Wel alledrie op verschillende tijdstippen.
>> Lees verder

Coucke: "Hopen op voetbal in juli" (27-03-2020)
RSC Anderlecht blijft hopen om de competitie verder af te werken, dat zei ook voorzitter Marc Coucke aan VTM. Al benadrukt hij wel dat de gezondheid van de bevolking voorop staat. Coucke is blij dat de Pro League nog niet echt een beslissing genomen heeft. Hij hoopt op een verlenging van het seizoen.
>> Lees verder

Vrouwen van Anderlecht voor derde jaar op rij kampioen (27-03-2020)
De Belgische voetbalbond heeft besloten om alle competities van eerste amateur tot vierde provenciale en vrouwenvoetbal, zaalvoetbal en minivoetbal deffinitief stop te zetten. Hierdoor mag de vrouwenploeg van Anderlecht zich voor het derde jaar op rij bekronen tot landskampioen.
>> Lees verder

Kleine clubs plannen acties tegen Pro League (27-03-2020)
Het hoeft niet de verbazen dat RSC Anderlecht de competitie en de play-offs nog wil afwerken. Zij hopen op die manier alsnog Europees voetbal te halen. Of dat realistisch is, valt te betwijfelen. De Pro League heeft ook nog steeds geen beslissing genomen. En dat zijn de kleine clubs beu, zij plannen acties.
>> Lees verder

FIFA: "Contracten spelers verlengd bij uitstel competitie" (27-03-2020)
Een echte beslissing is er nog altijd niet genomen omtrent de competitie. De Pro League talmt en hoopt dat UEFA raad brengt. De FIFA is alvast duidelijk over de contracten van de spelers, normaal verlopen die op 30 juni, maar nu zullen die automatisch verlengd worden tot het einde van de competitie.
>> Lees verder

Verjaardag Aristote Nkaka (27-03-2020)
Vandaag verjaart Aristote Nkaka! Wij wensen hem van harte een gelukkige 24e verjaardag!
>> Lees verder

"Regels strikt volgen is beste manier om respect te tonen" (26-03-2020)
Marc Coucke roept via zijn sociale media nogmaals op om de aanbevelingen in de strijd tegen de corona-epidemie goed te blijven opvolgen. "Het is cruciaal de basisregels te blijven volgen en alle onderrichtingen zeer strikt te volgen. Dat is de beste manier om respect te tonen voor onze hulpverleners."
>> Lees verder

Doku opgemerkt bij grote buitenlandse clubs (26-03-2020)
Jérémy Doku maakt deel uit van de toekomst van RSC Anderlecht. Zijn prestaties gaan in stijgende lijn en dat blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. Hij mocht al eens op bezoek bij Liverpool maar koos uiteindelijk om nog enkele jaren bij RSC Anderlecht te blijven. 
>> Lees verder

Bornauw op lijstje van verschillende Duitse eersteklassers (26-03-2020)
Er komt toch nog een beetje goed nieuws uit Duitsland voor RSC Anderlecht. Sebastiaan Bornauw doet het meer dan goed en verschillende Duitste eersteklassers hebben hem op hun verlanglijstje gezet. Goed nieuws want paars-wit bedong een percentage op een eventuele doorverkoop. 
>> Lees verder

Van Ranst: "Hooguit symbolische bekerfinale" (26-03-2020)
De Pro League nam nog geen beslissling over de al dan niet verderzetting van de competitie. Viroloog Marc Van Ranst is echter duidelijk. "Denk niet dat er nog veel zal gevoetbald worden", zei hij tegenover Sporza,"Misschien nog een paar symbolische wedstrijden zoals de bekerfinale."
>> Lees verder

Pro League schuift beslissing voor zich uit (26-03-2020)
Gisteren hield de Raad van Bestuur van de Pro League hun wekelijks overleg via conference call. Verschillende punten stonden op de agenda maar de belangijkste was toch de al dan niet verderzetting van de competitie. Een besluit is er nog niet genomen. 
>> Lees verder

Rode Duivels steken supporters hart onder de riem (26-03-2020)
Het zijn rare tijden. "Social distancing" en "blijf in uw kot", maken al enkele weken deel uit van onze dagelijkse woordenschat. En de vraag is of we dit seizoen nu voetbal zullen zien, waarschijnlijk niet. De Rode Duivels willen de bevolking alvast een hart onder de riem steken. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.