Michel Vlap vult zijn tijd met trainen en gezelschapspelletjes

29-3-2020 12:53:29 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Met 5 goals in de laatste 3 matchen was Michel Vlap uitstekend op dreef, tot de coronacrisis de Jupiler Pro League 'on hold' zette. Hoe vult de middenvelder van Anderlecht in deze coronatijden zijn dagen?Op ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Luckassen en Sandler revalideren in Nederland (30-03-2020)
Derrick Luckassen en Philippe Sandler kregen van RSC Anderlecht de toestemming om te revalideren in hun thuisland Nederland.  Beide spelers sukkelen met een knieblessure. Ondertussen zou paars-wit wel onderhandelen met PSV over een verlengd verblijf van Luckassen.
>> Lees verder

Wachel: "Liever op het veld gevierd" (30-03-2020)
De Belgische Voetbalbond besliste vorige week om de lagere voetbalreeksten en vrouwenreeksten stop te zetten. De leiders werden als kampioen uitgeroepen, dus ook de damesploeg van RSC Anderlecht. Maar ook zonder die beslissing hadden de paars-witte dames zich tot kampioen gekroond. 
>> Lees verder

Geraakt Anderlecht definitief verlost van Vranjes (30-03-2020)
Als we de Bosnische media mogen geloven, is RSC Anderlecht binnenkort definitief verlost van enfant terrible Ognjen Vranjes. Momenteel zit de verdediger op huurbasis bij oude liefde AEK Athene en de Griekse club zou de knoop omtrent een definitief verbijf doorgehakt hebben. 
>> Lees verder

Ook Virton stelt zich vragen bij licentie van Anderlecht (30-03-2020)
Virton grijpt naast een licentie en dat laten de Luxemburgers zomaar niet passeren. De 1B-club trekt dan ook naar het BAS, daar wil het de licentievoorwaarden voor het profvoetbal aanvechten. Ze baseren zich ondermeer op artikels uit de media om zich vragen te stellen bij de licentie van RSC Anderlecht. 
>> Lees verder

AC Milan overweegt bod op Doku (30-03-2020)
Jérémy Doku geniet belangstelling van verschillende buitenlandse clubs, dat is niet nieuw. Maar nu zou ook één van die clubs overwegen om een bod uit te brengen. AC Milan haalde Alexis Saelemaekers al binnen en zou nu hetzelfde willen doen met Doku.
>> Lees verder

Van Crombrugge: "Waarschijnlijk dat ik blijf" (30-03-2020)
Terwijl het nog altijd de vraag blijft of de competitie al dan niet doorgaat, is men achter de schermen bezig met transfers. Hendrik Van Crombrugge stond meer dan eens zijn mannetje in het doel bij RSC Anderlecht en dat wekt interesse. Al zoekt Van Crombrugge niet meteen om vertrekken. 
>> Lees verder

Steegen: "Mensen blijven sensibiliseren" (28-03-2020)
RSC Anderlecht blijft dagelijks zijn supporters entertainen via sociale media, een bewuste strategie. Ze willen in de eerste plaats de mensen blijven sensibiliseren rond COVIS-19 door ondermeer getuigenissen van spelers, anderzijds houden ze de supporter ook op de hoogte van de maatregelen. 
>> Lees verder

Didillon: "Op de juiste plaats op het juiste moment" (28-03-2020)
Racing Genk heeft een aankoopoptie op Thomas Didillon, de doelman hoopt natuurlijk dat de Limburgers die zullen lichten. Momenteel zit hij net als alle spelers thuis en werkt hij daar een trainingsprogramma af. Maar over het algemeen heeft hij een positief gevoel bij zijn uitleenbeurt.
>> Lees verder

Sommige spelers laten meer vallen dan een maandloon (28-03-2020)
RSC Anderlecht vroeg aan de spelers om één maandloon te laten vallen waar ze allemaal mee akkoord gingen. Er zijn zelfs spelers die aangeboden hebben om meer te laten vallen. De naam van Vincent Kompany valt al is dat niet zeker. Hoedanook is het een mooi gebaar van de spelers naar de club toe.
>> Lees verder

Er is nog trainingsbedrijvigheid op Neerpede (28-03-2020)
Het personeel is economisch werkloos, de spelers zijn in een vorm van "vakantie" nadat ze hun loon van de maand april lieten vallen. Maar toch wordt er nog getraind op Neerpede. Meer bepaald door Zakaria Bakkali, Adrien Trebel en Landry Dimata. Wel alledrie op verschillende tijdstippen.
>> Lees verder

Coucke: "Hopen op voetbal in juli" (27-03-2020)
RSC Anderlecht blijft hopen om de competitie verder af te werken, dat zei ook voorzitter Marc Coucke aan VTM. Al benadrukt hij wel dat de gezondheid van de bevolking voorop staat. Coucke is blij dat de Pro League nog niet echt een beslissing genomen heeft. Hij hoopt op een verlenging van het seizoen.
>> Lees verder

Vrouwen van Anderlecht voor derde jaar op rij kampioen (27-03-2020)
De Belgische voetbalbond heeft besloten om alle competities van eerste amateur tot vierde provenciale en vrouwenvoetbal, zaalvoetbal en minivoetbal deffinitief stop te zetten. Hierdoor mag de vrouwenploeg van Anderlecht zich voor het derde jaar op rij bekronen tot landskampioen.
>> Lees verder

Kleine clubs plannen acties tegen Pro League (27-03-2020)
Het hoeft niet de verbazen dat RSC Anderlecht de competitie en de play-offs nog wil afwerken. Zij hopen op die manier alsnog Europees voetbal te halen. Of dat realistisch is, valt te betwijfelen. De Pro League heeft ook nog steeds geen beslissing genomen. En dat zijn de kleine clubs beu, zij plannen acties.
>> Lees verder

FIFA: "Contracten spelers verlengd bij uitstel competitie" (27-03-2020)
Een echte beslissing is er nog altijd niet genomen omtrent de competitie. De Pro League talmt en hoopt dat UEFA raad brengt. De FIFA is alvast duidelijk over de contracten van de spelers, normaal verlopen die op 30 juni, maar nu zullen die automatisch verlengd worden tot het einde van de competitie.
>> Lees verder

Verjaardag Aristote Nkaka (27-03-2020)
Vandaag verjaart Aristote Nkaka! Wij wensen hem van harte een gelukkige 24e verjaardag!
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.