Vincent Kompany betaalt voor spelers die weigeren tekengeld af te staan

31-3-2020 17:56:31 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Niet iedereen bij Anderlecht is het eens met de voorwaarden om hun loon van april te laten vallen. Binnen de club en kleedkamer is er zo heel wat onenigheid ontstaan, vooral over het laten vallen van de ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Voetbalbond zet bondsprocureur aan de deur (01-04-2020)
Kris Wagner, zonder twijfel de meest spraakmakende bondsprocureur die de Koninklijke Belgische Voetbalbond gekend heeft. Maar Wagner is nu toch een stap te ver gaan door openlijk zijn samenwerking met Walter Damen te promoten. De KBVB heeft hem naar aanleiding daarvan bedankt voor bewezen diensten. 
>> Lees verder

'BAS kan licentie van Anderlecht nog afnemen' (31-03-2020)
KV Oostende verneemt morgen dat het geen licentie krijgt voor eerste klasse. De gemiste overname door Pacific Media Group ligt aan de basis. Dat die overname er niet kwam, is de schuld van Marc Coucke. "Een bewijs dat hij verbonden is aan twee clubs", klinkt het. En dat kan ook Anderlecht zijn licentie kosten.
>> Lees verder

Kompany springt bij in discussie rond tekengeld (31-03-2020)
Het verhaal rond de gevolgen die de coronacrisis met zich meebrengt op Anderlecht is nog niet ten einde. Volgens Het Laatste Nieuws zal Vincent Kompany het deel van het tekengeld betalen van de spelers die hun deel (1/12de) niet willen afstaan.
>> Lees verder

Morgen videoconferentie met UEFA over kalender (31-03-2020)
Hoe moet het nu verder met de competitie? De Pro League heeft nog steeds geen duidelijke beslissing genomen en kijkt daarvoor naar de UEFA. Die heeft de 55 lidstaten morgen uitgenodigd voor een videoconferentie. Daar zal wellicht besproken worden hoe het nu moet met de kalenderoplossingen. 
>> Lees verder

Vercauteren: "Iedereen moet toegevingen doen" (31-03-2020)
Er heerst momenteel veel onduidelijkheid rond het al dan niet stopzetten van de competitie. Frank Vercauteren is ook wel voorstander van een manier van afwerken, maar niet te koste van alles. Volgens hem is het goed als de betrokken ploegen tot een soort van overeenkomst komen. 
>> Lees verder

Extra voorwaarden salarisafstand zorgen voor onrust (31-03-2020)
Nu de spelers het document ontvangen hebben om hun salarisafstand voor de maand april te ondertekenen, gaan sommigen, op voorspraak van hun management, op de rem staan. Het document bevat namelijk nog een aantal andere zaken.
>> Lees verder

Vercauteren: "Ik kan zelfs geen mail meer versturen" (31-03-2020)
Vier vijfde van de technische staf van Anderlecht is technisch werkloos. Zij hebben een bediendencontract en zitten samen met heel wat andere clubmedewerkers op technische werkloosheid. Eén van hen is hoofdcoach Frank Vercauteren. Die wil nog wel wat werken, maar kan het niet.
>> Lees verder

Luckassen en Sandler revalideren in Nederland (30-03-2020)
Derrick Luckassen en Philippe Sandler kregen van RSC Anderlecht de toestemming om te revalideren in hun thuisland Nederland.  Beide spelers sukkelen met een knieblessure. Ondertussen zou paars-wit wel onderhandelen met PSV over een verlengd verblijf van Luckassen.
>> Lees verder

Wachel: "Liever op het veld gevierd" (30-03-2020)
De Belgische Voetbalbond besliste vorige week om de lagere voetbalreeksten en vrouwenreeksten stop te zetten. De leiders werden als kampioen uitgeroepen, dus ook de damesploeg van RSC Anderlecht. Maar ook zonder die beslissing hadden de paars-witte dames zich tot kampioen gekroond. 
>> Lees verder

Geraakt Anderlecht definitief verlost van Vranjes (30-03-2020)
Als we de Bosnische media mogen geloven, is RSC Anderlecht binnenkort definitief verlost van enfant terrible Ognjen Vranjes. Momenteel zit de verdediger op huurbasis bij oude liefde AEK Athene en de Griekse club zou de knoop omtrent een definitief verbijf doorgehakt hebben. 
>> Lees verder

Ook Virton stelt zich vragen bij licentie van Anderlecht (30-03-2020)
Virton grijpt naast een licentie en dat laten de Luxemburgers zomaar niet passeren. De 1B-club trekt dan ook naar het BAS, daar wil het de licentievoorwaarden voor het profvoetbal aanvechten. Ze baseren zich ondermeer op artikels uit de media om zich vragen te stellen bij de licentie van RSC Anderlecht. 
>> Lees verder

AC Milan overweegt bod op Doku (30-03-2020)
Jérémy Doku geniet belangstelling van verschillende buitenlandse clubs, dat is niet nieuw. Maar nu zou ook één van die clubs overwegen om een bod uit te brengen. AC Milan haalde Alexis Saelemaekers al binnen en zou nu hetzelfde willen doen met Doku.
>> Lees verder

Van Crombrugge: "Waarschijnlijk dat ik blijf" (30-03-2020)
Terwijl het nog altijd de vraag blijft of de competitie al dan niet doorgaat, is men achter de schermen bezig met transfers. Hendrik Van Crombrugge stond meer dan eens zijn mannetje in het doel bij RSC Anderlecht en dat wekt interesse. Al zoekt Van Crombrugge niet meteen om vertrekken. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.