verschaeren yari

Indrukwekkende pressing, Verschaeren nog zoekende

MAANDAG, 13 JULI 2020, 08:07

WEDSTRIJDEN Anderlecht communiceerde over de oefenpartij tegen STVV, maar Het Nieuwsblad zocht en vond toch nog extra informatie. Zo vernam de krant dat tjidens de eerste oefenpartij de pressing van Anderlecht best indrukwekkend was. Jeremy Doku zorgde voor gevaar, terwijl Yari Verschaeren (foto) zijn beste vorm nog niet te pakken heeft.
Lees verder »

Anderlecht wil Govea voor Gerkens

Anderlecht wil Govea voor Gerkens

TRANSFERS Nu Armin Gigovic (Helsingborg) te duur is, richt Anderlecht het vizier op andere verdedigende middenvelders. Sportief verantwoordelijke Peter Verbeke is onder meer uitgekomen bij Omar Govea van Zulte Waregem. Volgens Het Nieuwsblad stelde hij Essevee zelfs al een ruil met Pieter Gerkens voor. Lees verder »


Video: samenvatting Anderlecht - STVV

Video: samenvatting Anderlecht - STVV

WEDSTRIJDEN De commentaar op de totale afwezigheid van informatie bij de eerste oefenwedstrijd vorige week heeft zijn effect niet gemist. Na de opstellingen en wedstrijdfases gisteren, communiceert Anderlecht vandaag een zes minuten durend videoverslag van de oefenpartij van gisteren tegen STVV. Lees verder »


Liveverslag van de eerste oefenmatch tegen STVV (2-0)

Liveverslag van de eerste oefenmatch tegen STVV (2-0)

WEDSTRIJDEN Anderlecht speelt vandaag om 12u een oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen STVV. Anderlecht-online brengt jullie een kort maar exclusief verslag van de partij. Aan de rust stond het alvast 1-0 voor Anderlecht, een verdiende voorsprong. Paars wit dwong vooral veel corners af maar zette de bezoekende doelman amper aan het werk. De goal kwam na 34 minuten tot stand met een voorzet vanop links die in doel werd gedevieerd. In de tweede helft kopte Kompany de 2-0 binnen. Lees verder »


Liveverslag: Anderlecht wint ook 2e oefenmatch tegen STVV: 1-0

Liveverslag: Anderlecht wint ook 2e oefenmatch tegen STVV: 1-0

WEDSTRIJDEN Anderlecht won zopas de eerste match tegen Sint-Truiden met 2-0, maar het speelt ook een tweede keer tegen de Kanaries. De partij is niet toegankelijk voor fans of pers, maar één van onze medewerkers volgt de partij vanop het balkon van zijn appartement. We hebben alvast de basisopstelling voor de tweede partij: T. Wellenreuther, S.Dewaele, O.Vranjes, E.Cobbaut, E.Kayembe, M.Kana (C), A.Trebel, Y.Verschaeren, Z.Bakkali, A.Colassin, I.Takidine Lees verder »


Dimata klaar voor het nieuwe seizoen

Dimata klaar voor het nieuwe seizoen

ANDERE Landry Dimata ziet licht aan het einde van de tunnel. Hij kwam vorige week al in actie tegen Charleroi en ook vandaag staat hij waarschijnlijk op het veld voor de oefenwedstrijd tegen STVV. Op foto's die we te zien kregen viel het al op dat Dimata heel wat spiermassa heeft bijgewonnen.  Lees verder »


Heeft Gerkens nog toekomst bij Anderlecht?

Heeft Gerkens nog toekomst bij Anderlecht?

TRANSFERS Geen Pieter Gerkens in het oefenduel tegen Charleroi vorig zaterdag. Nochtans was hij wedstrijdfit. De Limburger mag zich zorgen maken over zijn toekomst. Vincent Kompany en Frank Vercauteren willen hem houden, zelf wil hij meer spelen. Maar kan dat bij Anderlecht? Lees verder »


Spelersbeoordeling

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • jokes
 • advertise
 • stars

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Status Steunfonds
  9.144 € (16/6/2020) (+ 50 €)  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  ticketing

  prono