Nieuw shirt binnenkort beschikbaar

Nieuw shirt binnenkort beschikbaar

ANDERE Vele supporters van RSC Anderlecht wachten ongeduldig op de onthulling van het nieuwe shirt voor seizoen 2020/2021. BNP Parisbas Fortis zal niet meer als hoofdsponsor optreden na bijna 40 jaar. De voorbije weken vielen de namen van Candriam en DVV als nieuwe shirtsponsor.  Lees verder »Officieel: Wellenreuther tekent tot 2024

Officieel: Wellenreuther tekent tot 2024

TRANSFERS De Duitser Timon Wellenreuther tekende zonet een contract tot 2024 bij RSC Anderlecht. De voorbije drie jaar was hij titularis bij Willem II en Duits jeugdinternational bij de U20 en U21. De 24-jarige Wellenreuther zegt dat het een eer is om voor Anderlecht te mogen voetballen.  Lees verder »


Nieuwe kans voor Vranjes?

Nieuwe kans voor Vranjes?

TRANSFERS AEK Athene heeft Anderlecht gevraagd om de uitleenbeurt van Ognjen Vranjes te verlengen zodat hij de Griekse competitie kan afmaken na de corona-hervatting, maar paars-wit heeft dat geweigerd. Dat weet Het Nieuwsblad. Na het vertrek van Sandler en Luckassen heeft Anderlecht een tekort aan centrale verdedigers. Lees verder »
RSCA - Zulte Waregem

 • 1. Doku, Jeremy
  85,00%
 • 2. Vlap, Michel
  83,71%
 • 3. Kompany, Vincent
  81,43%

Spelersbeoordeling »

Geblesseerde spelers

Er is nog geen data beschikbaar. Check later opnieuw.

Overzicht blessures »

 • stadium
 • jokes
 • shirts

 • Bekijk alle pronostieken, voorspellingen en wedtips op Voetbalwedden.net en haal het maximale uit je weddenschappen. Heb je de perfecte weddenschap gevonden? Bekijk dan bij welke Belgische bookmaker je de best odds krijgt om de weddenschap te spelen!


  Status Steunfonds
  9.028 € (03/6/2020) (+ 75 €)  Doneren & webteam

  Anderlecht-Online is een niet-officiële fansite die enkel met vrijwilligers werkt. U kan zelf ook webteamlid worden. Eventuele donaties worden uitsluitend gebruikt om onze website en dienstverlening te verbeteren.

   Paypal

  flickr

  advertise