stadion

Clair Vanden Stock aan het woord

Komende zondag zijn er gemeente- en provincieraadsverkiezingen. Clair Vanden Stock, dochter van Roger, staat op de verkiezingslijsten en heeft zo haar eigen visie over de soap rond het 'nieuw' stadion van RSCA.

"Ik zit een beetje tussen twee vuren, maar ik kan niet anders dan mijn eigen idee verdedigen", legt Clair Vanden Stock uit op rsca.be. "Voor mij moet het stadion blijven waar het nu is en het moet vergroot worden, want Sporting Anderlecht heeft een cruciaal tekort aan plaats en als het in staat wil blijven om te concurreren om Europees vlak, dan is een uitbreiding noodzakelijk. Het stadion is veel te klein, de supporters hebben niet meer de mogelijkheid naar het stadion te komen als ze niet geabonneerd zijn."

"Waarom het stadion in Anderlecht voor mij zo belangrijk is? Heel simpel : omdat Sporting Anderlecht het imago is van onze gemeente. Je mag gaan waar je wil, als je Anderlecht vermeldt, is de voetbalclub het eerste waar de mensen je over aanspreken. Het maakt onze gemeente beroemd. Het voetbalstadion is ook belangrijk om de buurt waar het gesitueerd is te laten leven. En ook wat het economisch standpunt betreft, moeten we ons geen illusies maken, alle handelaars die zich in de omgeving van het stadion bevinden - en meerbepaald de horeca - leven deels dankzij het stadion. Het zou een ramp zijn voor de buurt mocht het stadion verdwijnen."

© Eigen redactie
Gepost door smette  | Voeg eigen nieuws toe


Recent nieuws

Terug naar homepage | Terug naar nieuwsoverzicht | Terug naar nieuwsarchief

laatste updates

wedstrijden

Volgende wedstrijden:
01-02
04-02
RSCA - Z-Waregem
Gent - RSCA
18:00
20:30
Vorige wedstrijden:
25-01
21-01
Standard - RSCA
RSCA - Zulte Waregem
2 - 0
4 - 2

klassement

1 Club Brugge 22 45
2 RSC Anderlecht 22 43
3 KV Kortrijk 22 37
4 KAA Gent 22 37
5 Charleroi 22 34
6 Standard de Liège 22 34

poll

Moet Anderlecht nog een nieuwe centrale verdediger halen, nu Scholz lijkt af te haken?
Ja
Nee
Geen mening


Resultaten »
Oude webpoll's »

anderlecht-online.be on Facebook

Foto's