Archieven

 30-09-2010 

Proto: "Niet focussen op de nul houden"

Proto:

Silvio Proto slaagt er niet in Europees zijn netten schoon te houden, iets wat in België wel lukt "Dat heeft gewoon te maken met het niveauverschil", legt hij uit. "In Europa krijgt een spits drie kansen en is het drie keer raak." Lees verder »

Boussoufa: "Hajduk niet onderschatten"

Boussoufa:

Iedereen verwacht vanavond veel van Mbark Boussoufa. Teveel, zo vindt hij zelf. "Een topprestatie moet van de hele ploeg komen, niet alleen van mij", zo verdedigt hij zich. Hij wijst wel op het belang van de partij. Lees verder »

"Proberen om de klik te forceren"

Manager Herman Van Holsbeeck vindt dat Anderlecht straks met enige druk het veld opstapt. "Als we willen overwinteren, dan mogen we niet verliezen, dat beseffen we allemaal. Anders blijven we achter met een 0 op 6." Lees verder »

Anderlecht live op Exqi Sport

Anderlecht live op Exqi Sport

De wedstrijd tussen Hajduk Split en Anderlecht is vanavond live te bekijken op Exqi Sport. De wedstrijd begint om 19u, de uitzending vijf minuutjes eerder. Tijdens de rust is er een reportage over Ariël Jacobs voorzien. Lees verder »

 29-09-2010 

Weber verwelkomt Anderlecht in Split

Weber verwelkomt Anderlecht in Split

Anderlecht zal in Split worden verwelkomd door een bekend gezicht. Josip Weber, ex-speler van beide teams, reist 500 kilometer om de wedstrijd morgen mee te maken. "De voorzitter van Hajduk heeft me gevraagd om te komen." Lees verder »

Contractverlenging Polak kost 400.000 euro

Contractverlenging Polak kost  400.000 euro

Anderlecht moet het Duitse Nürnberg 400.000 euro betalen omdat Jan Polak zijn contract bij paars-wit verlengd heeft. Dat weet Het Laatste Nieuws. Deze clausule werd in 2007 vastgelegd toen Polak Nürnberg voor Anderlecht ruilde. Lees verder »

Anderlecht volgt ook Kubik van ADO

Anderlecht volgt ook Kubik van ADO

Timothy Derijck is niet de enige speler van ADO Den Haag die op interesse van Anderlecht kan rekenen. Volgens HLN volgt paars-wit ook Frantisek Kubik, een Slowaakse spits van 21 jaar die dit seizoen al vier keer scoorde. Lees verder »

 28-09-2010 

Jacobs neemt 22 spelers meer naar Kroatië

Jacobs neemt 22 spelers meer naar Kroatië

Ariël Jacobs heeft de 22 spelers bekend gemaakt met wie hij morgen richting Split vliegt voor de Europa League-wedstrijd tegen Hajduk. Mbark Boussoufa sukkelt met de enkel en trainde vandaag niet mee, maar zit wel bij de selectie. Lees verder »

Signeersessie in fanshop op 6 oktober

Signeersessie in fanshop op 6 oktober

Woensdag 6 oktober zakken opnieuw drie spelers af naar de fanshop van Anderlecht voor een signeersessie. Tussen 15u en 16u zijn Lucas Biglia, Cheikhou Kouyate en Kanu er beschikbaar voor een handtekening of foto. Lees verder »

Boussoufa: "Preek Van Holsbeeck was nodig"

Boussoufa:

Na het debacle in Lier spraken trainer Jacobs en manager Van Holsbeeck de spelers streng toe. Terecht, zo vindt Mbark Boussoufa. "De preek die we van hen kregen was nodig, maar we beseffen dat het tegen Lierse slecht was." Lees verder »

Kalenderwijzigingen

Kalenderwijzigingen

De kalendercommisie van de voetbalbond heeft enkele wedstrijden van Anderlecht van datum veranderd. Zo zal de topper Anderlecht - Club Brugge van de 14e speeldag doorgaan op zondag 7 november 2010 om 18u in plaats van zaterdag. Lees verder »

Van Damme wil terugkeren naar Anderlecht

Van Damme wil terugkeren naar Anderlecht

Het is al even duidelijk dat Anderlecht Jelle Van Damme mist en nu blijkt dat Van Damme zelf ook Anderlecht mist. De Waaslander is ongelukkig in Wolverhampton en zou willen terugkeren naar wat hij "zijn tweede thuis" noemt. Lees verder »


 27-09-2010 

Hajduk wint, AEK ziet trainer opstappen

Hajduk wint, AEK ziet trainer opstappen

Hajduk Split, donderdag de volgende tegenstander in de Europa League, heeft dit weekend met 2-0 gewonnen van NK Varazdin. Vukusic en Kop zorgden voor de doelpunten. Na negen speeldagen is Hajduk leider met 21 punten. Lees verder »

Jacobs: "We missen nog regelmaat"

Jacobs:

De ruime overwinning tegen KV Mechelen kon Ariël Jacobs deels tevreden stellen. "De bedoeling was om het voorval van woensdag in Lierse weg te werken", zei Jacobs achteraf. "Dat is op het gebied van het resultaat zeker gelukt." Lees verder »

 26-09-2010 

"Beetje bij beetje vertrouwen winnen"

Hoewel de score erg ruim was, speelde Anderlecht niet al te best. Mbark Boussoufa beseft dit. "We waren goed gestart, maar na de eerste rode kaart laten we het na om druk te zetten", weet ook de Marokkaan. Lees verder »

Deschacht: "Fantastisch om te scoren"

Deschacht:

Hij doet het niet vaak, maar vanavond kon Olivier Deschacht nog eens scoren. "Het voelt fantastisch", zei hij achteraf. "Zeker voor een verdediger en iemand die niet vaak scoort. Ik heb het nog maar drie keer mogen meemaken." Lees verder »

Anderlecht wint ruim van negen Mechelaars

Anderlecht wint ruim van negen Mechelaars

Anderlecht heeft vanavond een ruime 5-0-overwinning geboekt tegen KV Mechelen. Boussoufa bracht Anderlecht 1-0 voor, maar paars-wit kon pas na twee rode kaarten voor KV Mechelen verder uitlopen. Anderlecht staat zo opnieuw tweede. Lees verder »

Doelpunten Bulykin schenken ADO zege

Doelpunten Bulykin schenken ADO zege

Dmitri Bulykin lijkt bij ADO Den Haag zijn neus voor goals te hebben teruggevonden. De Rus scoorde gisteren zijn vijfde en zesde doelpunt van het seizoen en zorgde zo voor een 3-2 overwinning tegen Heracles. ADO staat nu zesde. Lees verder »

Voorbeschouwing: Anderlecht - KV Mechelen

Voorbeschouwing: Anderlecht - KV Mechelen

Vanavond om 18u ontvangt Anderlecht KV Mechelen. De Manenblussers staan momenteel vijfde in de stand op één punt van Anderlecht. Na het debacle van Lierse heeft paars-wit absoluut nood aan een zege om een crisis af te wenden. Lees verder »

 25-09-2010 

Webmaster Skyhawk jarig

Webmaster Skyhawk jarig

Vandaag viert Skyhawk, webmaster van deze site, zijn 28ste verjaardag. David is al sinds jaar en dag één van de drijvende krachten achter anderlecht-online en door zijn inzet is deze site geworden tot wat hij nu is. Lees verder »


 24-09-2010 

Selectie Anderlecht - KV Mechelen

Selectie Anderlecht - KV Mechelen

Anderlecht heeft zondag één en ander recht te zetten en om dit te doen rekent Ariël Jacobs op een selectie van 22 spelers. Ziguy Badibanga (enkel) is twijfelachtig, Romelu Lukaku (voetzool) trainde vandaag weer mee en is fit. Lees verder »

Proto in clinch met ballenjongen

Proto in clinch met ballenjongen

Opmerkelijk beeld woensdag: Silvio Proto die in discussie gaat met een ballenjongen van Lierse. Het Nieuwsblad laat vandaag beiden aan het woord. "Dat jongetje riep hoerenzoon en janet naar mij", aldus Proto. Het kind ontkent. Lees verder »

Legear: "Gebrek aan vertrouwen na Partizan"

Legear:

Manager Herman Van Holsbeeck sprak gisteren de spelersgroep toe na de ontgoochelende prestatie tegen Lierse. "Het was een correcte speech", vertelt Jonathan Legear erover. Volgens hem is alles het gevolg van het Partizan-debacle. Lees verder »

Proto verlengt contract tot 2015

Proto verlengt contract tot 2015

Anderlecht meldt vandaag dat Silvio Proto zijn contract verlengd heeft tot 2015. De vorige overeenkomst van de doelman liep nog tot 2012. "Silvio heeft zich ontpopt als een betrouwbaar sluitstuk", aldus Herman Van Holsbeeck. Lees verder »

Deschacht wordt eerste keer vader

Deschacht wordt eerste keer vader

Het is gelukkig niet alleen kommer en kwel momenteel bij Anderlecht. Zo raakte er goed nieuws bekend over Olivier Deschacht. Zijn vriendin Annelien Coorevits is zwanger van hun eerste kindje. De geboorte is voorzien in maart. Lees verder »

Boussoufa: "Kwestie van nonchalance"

Boussoufa:

Mbark Boussoufa besefte dat Anderlecht een ondermaatse partij speelde. "De eerste helft was nog evenwichtig, maar in de tweede helft waren we gewoon slecht", zo gaf hij toe. "We creëerden gewoon te weinig vanavond." Lees verder »

Van Holsbeeck: "Dit is Anderlecht onwaardig"

Van Holsbeeck:

Ook manager Van Holsbeeck reageerde verbolgen na het gelijkspel tegen Lierse. "Ik ben niet alleen ontgoocheld, maar ook boos. We staan 0-1 voor tegen tien man en laten dan toch nog twee punten liggen. Dit is Anderlecht onwaardig." Lees verder »

Jacobs: "Dit is onvergeeflijk"

Jacobs:

Ariël Jacobs was absoluut niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg tegen Lierse. "Zei de voorzitter dat het 'onaanvaardbaar' was? Ik zal verder gaan: dit is onvergeeflijk", sprak hij strenge woorden na de wedstrijd. Lees verder »

 23-09-2010 
 22-09-2010 

Vanden Stock stelt Jacobs gerust

Vanden Stock stelt Jacobs gerust

Roger Vanden Stock heeft Ariël Jacobs in een persoonlijk telefoontje verteld dat hij niet voor zijn job hoeft te vrezen. Volgens Hugo Camps had Vanden Stock zaterdag een crisisdiner over de coach. Maar ook hij ontkent dit nu. Lees verder »

Kouyaté: "Door ramadan niet op niveau"

Kouyaté:

Nu de ramadan voorbij is, kan Cheikhou Kouyaté opnieuw gewoon eten. Daar is hij blij om, want het vasten was nefast voor zijn vormpeil. "Het was moeilijk, want door niet te eten, was ik niet op niveau", vertelt hij nu. Lees verder »


 21-09-2010 

Selectie Lierse - Anderlecht

Selectie Lierse - Anderlecht

Deze week staat er in de vaderlandse competitie een midweekspeeldag op het programma en daarvoor trekt Anderlecht morgen naar Lierse. Ariël Jacobs selecteerde hiervoor 21 spelers. Jan Polak is hier niet bij. Lees verder »

Mazuch: "Bank was beste motivatie"

Mazuch:

Na enkele weken bankzitten stond Ondrej Mazuch tegen Kortrijk opnieuw in de basiself. "Het deed me ook echt deugd dat ik tegen Kortrijk opnieuw mocht beginnen", zegt hij. "Ik had het de voorbije weken niet makkelijk op de bank." Lees verder »

Waarom Legear Proto en Gillet neerknalde

Waarom Legear Proto en Gillet neerknalde

Jonathan Legear vierde zijn doelpunt tegen Kortrijk door Silvio Proto en Guillaume Gillet denkbeeldig neer te schieten. "Ik imiteerde het videospel Call of Duty", legt hij uit. "Heb je gezien hoe Silvio zich tegen de grond wierp?" Lees verder »

"Nooit crisisdiner geweest over Jacobs"

Columnist Hugo Camps schreef gisteren in zijn stukje in De Morgen dat Roger Vanden Stock zaterdagavond een crisisdiner hield over de positie van Ariël Jacobs. Herman Van Holsbeeck ontkent echter dat dit diner heeft plaatsgevonden. Lees verder »

De Sutter hervat volgende week looptraining

De Sutter hervat volgende week looptraining

In alle stilte werk Tom De Sutter verder aan zijn revalidatie. Volgens clubdokter Kristof Sas gaat het de goede kant op. "Tom voelt geen enkele pijn meer", zo zegt hij. De spits mag volgende week dan ook de looptraining hervatten. Lees verder »

Anderlecht wil Proto langer aan zich binden

Anderlecht wil Proto langer aan zich binden

Silvio Proto is aan een erg sterk seizoen bezig en daar wil Anderlecht hem voor belonen. Volgens Het Laatste Nieuws wil de club binnenkort met de doelman gaan samenzitten om zijn contract, dat nog tot 2012 loopt, te verlengen. Lees verder »

Beloften spelen gelijk tegen Kortrijk

Beloften spelen gelijk tegen Kortrijk

De beloften van Anderlecht hebben maandag 1-1 gelijk gespeeld tegen KV Kortrijk. Bruno Baras scoorde vlak voor het uur het Anderlecht-doelpunt. Van de a-kern kwamen Diandy, Lecjaks en Badibanga in actie. Lees verder »

 20-09-2010 

"Geen verontreinigd beton in Neerpede"

RSC Anderlecht ontkent dat er verontreinigd beton gebruikt is tijdens de bouw van het opleidings- en trainingscentrum in Neerpede. Verschillende media hadden hier gewag van gemaakt, maar de club ontkent dit nu op zijn website. Lees verder »

Kouyaté schenkt shirt aan Kortrijk-publiek

Kouyaté schenkt shirt aan Kortrijk-publiek

Cheikhou Kouyaté ging na de wedstrijd tegen Kortrijk ook de bezoekende fans groeten en gooide zijn shirt naar hen. "Ik weet dat de fans van Kortrijk mij nog graag zien", aldus Kouyaté, die twee jaar geleden in Kortrijk voetbalde. Lees verder »

Polak: "Nog wennen aan Kouyaté"

Polak:

Polak en Kouyaté speelden gisteren samen op het middenveld. In vergelijking met andere wedstrijden, lijkt dit beter te draaien: "Op het middenveld was er meer beweging. Ik moet er wel nog aan wennen om samen met Kouyaté te spelen" Lees verder »

 19-09-2010 

 17-09-2010 

Anderlecht verliest tegen Zenit 1-3

Anderlecht verliest tegen Zenit 1-3

Anderlecht is in zijn eerste Europa League-wedstrijd op een heel sterk Zenit Sint-Petersburg gebotst. De Russen gaven Anderlecht voetballes in de eerste helft en namen terecht de volle buit : 1-3. Lees verder »

 16-09-2010 
 15-09-2010 

"Legear kan nog geen hele wedstrijd spelen"

Jonathan Legear is hersteld van zijn hamstringblessure, maar het is nog niet zeker of hij morgen ook effectief al kan spelen. "We zullen zien", zegt Ariël Jacobs vandaag. "Legear zegt zelf dat hij nog geen hele wedstrijd aankan." Lees verder »

Jacobs: "Zenit is hors categorie"

Jacobs:

Op een persbabbel heeft Ariël Jacobs vooruitgeblikt op de Europese campgane van Anderlecht. Hoewel er geen ronkende namen bij zijn, verwacht Jacobs een moeilijke poule. "Ik schat deze groep hoger in dan die van vorig seizoen." Lees verder »

 14-09-2010 
 13-09-2010 

Nieuws vanop het trainingsveld

Nieuws vanop het trainingsveld

Eén training stond er vandaag op het programma voor de Anderlecht-spelers. Jan Polak maakte deze niet mee. De Tsjech is even naar zijn geboorteland teruggekeerd om de geboorte van zijn tweede kindje mee te maken. Lees verder »

Legear lijkt klaar voor Zenit

Legear lijkt klaar voor Zenit

Jonathan Legear zat vrijdag nog niet in de kern tegen STVV, maar lijkt klaar te raken voor de wedstrijd van donderdag tegen Zenit Sint-Petersburg. De Luikenaar trainde dit weekend opnieuw volledig mee met de groep. Lees verder »

Ook Zenit wint generale repetitie

Ook Zenit wint generale repetitie

Net als Anderlecht heeft Zenit Sint-Petersburg dit weekend met 2-0 gewonnen. Een own-goal van Petkovic en treffer van Bukharov bezorgden Zenit de zege tegen middenmoter Tom Tomsk. Zenit blijft zo ruim aan kop in het klassement. Lees verder »

Nog 9.000 abonnementen voor Europa League

Nog 9.000 abonnementen voor Europa League

De dienst ticketing van Anderlecht laat weten dat er nog 9.000 mini-abonnementen voor de Europa League beschikbaar zijn. De vrije verkoop hiervan is bezig sinds vrijdag. De prijzen variëren tussen 40 euro en 135 euro. Lees verder »

 11-09-2010 

Deschacht: "Geluk aan onze kant"

Deschacht:

OokOlivier Deschacht beseft dat de overwinning van Anderlecht tegen STVV gevleid was. "Het was een evenwichtige partij, beide ploegen kregen veel kansen", zegt hij. "Het geluk stond deze keer aan onze kant, dat mag ook wel eens." Lees verder »

Jacobs: "Tweede helft was niet goed"

Jacobs:

Ondanks de zege was Ariël Jacobs niet tevreden met de prestatie van zijn team. "We zijn niet goed aan de wedstrijd begonnen. Ik had de groep nochtans vooraf gewaarschuwd gezien onze vele verliespunten tegen STVV vorig seizoen." Lees verder »

 10-09-2010 

Lukaku bezorgt Anderlecht winst tegen STVV

Lukaku bezorgt Anderlecht winst tegen STVV

Anderlecht heeft de lastige trip naar Sint-Truiden tot een goed einde weten te brengen. Romelu Lukaku bezorgde paars-wit met zijn eerste doelpunten van de competitie een 0-2 overwinning. In de stand wordt Anderlecht even tweede. Lees verder »

Voorbeschouwing: Sint-Truiden - Anderlecht

Voorbeschouwing: Sint-Truiden - Anderlecht

Voor de eerste wedstrijd van de zesde speeldag trekt Anderlecht vanavond naar zwart beest Sint-Truiden. Paars-wit heeft nood aan een zege om de aansluiting met de top van het klassement niet te missen. STVV hoopt op een stunt. Lees verder »

Mazuch: "Ik ben terecht op de bank gezet"

Mazuch:

Ondrej Mazuch hoopt vanavond opnieuw in de basis te staan tegen STVV. Na het drama tegen Belgrado kwam Bernardez in zijn plaats in de ploeg, maar de Tsjech begrijpt de beslissing van Jacobs. "Ik speelde slecht tegen de Serviërs." Lees verder »

Iakovenko: "Jacobs wou mij niet in a-kern"

Iakovenko:

Net als vorig seizoen speelt Sacha Iakovenko op huurbasis bij Westerlo en daar is hij blij om. "Ik wilde nergens anders spelen dan bij Westerlo", vertelt hij nu. "Hier ken ik de iedereen, voel ik vertrouwen en ben ik gelukkig." Lees verder »

 09-09-2010 

Selectie STVV - Anderlecht

Selectie STVV - Anderlecht

Na een weekje onderbreking hervat Anderlecht morgen de competitie met een wedstrijd tegen Sint-Truiden. In de selectie debuteert Nathan Kabasele. De 16-jarige spits wordt beloond voor zijn hattrick tegen Dender. Lees verder »

Anderlecht wou Tchité niet terughalen

Anderlecht wou Tchité niet terughalen

Net voor het sluiten van de transfermarkt tekende Mémé Tchité bij Standard. De spits wou persé terugkeren naar België en zijn zaakwaarnemers boden hem eerst aan bij Anderlecht, maar paars-wit wees het voorstel af. Lees verder »

Nieuws vanop het trainingsveld

Nieuws vanop het trainingsveld

Anderlecht zag gisteren zijn internationals terugkeren. Rode Duivels Lukaku en Gillet trainden met physical coach Innaurato, terwijl Deschacht meteen weer bij de groepstraining aansloot, net als Boussoufa en Kudimbana. Lees verder »

Kanu: "Middenveld is mijn beste plaats"

Kanu:

De Braziliaan Kanu ontpopte zich vorig seizoen tot een erg nuttige invaller bij Annderlecht. Dit seizoen wil hij nog een stapje verder zetten. "Ik wil het de trainer zo moeilijk mogelijk maken in zijn keuzes", zo zegt hij. Lees verder »

 08-09-2010 

Boussoufa in R&B clip

Boussoufa in R&B clip

In Het Laatste Nieuws lezen we vandaag dat Mbark Boussoufa mee speelt in een Brusselse R&B-clip. Na 2'33" flitst de Anderlechtspeler een paar keer door het beeld. De video zelf is intussen al bijna 700.000 keer bekeken. Lees verder »

Hoe gaat het met Olivier Mukendi?

Hoe gaat het met Olivier Mukendi?

Sinds januari speelt Olivier Mukendi, een 19-jarig jeugdproduct van Anderlecht, op uitleenbasis bij Cercle Brugge. Hij kon er echter nog niet doorbreken. "Momenteel haalt hij niet het verwachte niveau", klinkt het bij Cercle. Lees verder »

Verschueren herverkozen in ECA

Verschueren herverkozen in ECA

Oud-Anderlecht-manager Michel Verschueren is herverkozen als lid van de European Club Association. Deze raad, die afgezanten telt van alle Europese topclubs, behartigt de belangen van de Europese clubs. Lees verder »

Jong Tsjechië plaatst zich voor EK

Jong Tsjechië plaatst zich voor EK

De Tsjechische beloften hebben zich geplaatst voor het Europees kampioenschap na een 3-1-zege tegen IJsland. Jan Lecjacks speelde de hele wedstrijd bij de Tsjechen, Lucas Marecek mocht invallen vlak na de pauze. Lees verder »

Winst voor Juhasz, nederlaag Polak

Winst voor Juhasz, nederlaag Polak

Ook Roland Juhasz en Jan Polak kwamen gisteren in actie voor hun nationale ploeg. Het Hongarije van Juhasz (90' op het veld) won met 2-1 tegen Moldavië. Polak (na 69 vervangen) verloor met Tsjechië met 0-1 van Litouwen. Lees verder »

 07-09-2010 

België start EK-campagne met 0 op 6

België start EK-campagne met 0 op 6

België begint de EK campagne met 0-0. In Turkije kwamen de Belgen op voorsprong dankzij Van Buyten. Vlak na de rust, maakte de thuisploeg gelijk. België stuikte volledig in elkaar na een tweede gele kaart van Kompany. Lees verder »

Wasilewski traint opnieuw met de bal

Wasilewski traint opnieuw met de bal

Marcin Wasilewski trainde gisteren voor het eerst sinds zijn zesde operatie eind juni weer met de bal. De Pool werkte een intensieve individuele training af met een kinesitherapeut en schoot ook een aantal keer op doel. Lees verder »

Zamalek zet deur weer op een kier

Zamalek zet deur weer op een kier

Zamalek heeft de manager van Mahmoud Shikabala gevraagd om de gesprekken met Anderlecht opnieuw op te starten. Dat schrijft De Morgen. De Egyptische club zou aanvoelen dat de FIFA Shikabala aan Anderlecht zou toewijzen. Lees verder »

 06-09-2010 

Gillet wellicht in de basis tegen Turkije

Gillet wellicht in de basis tegen Turkije

Volgens Sporza is de kans erg groot dat Guillaume Gillet morgen aan de aftrap komt bij de Rode Duivels. De Anderlecht-speler zou tegen Turkije Eden Hazard vervangen op de rechterflank. Ook Lukaku wordt in de basis verwacht. Lees verder »

Aftrap Anderlecht - Kortrijk om 21u

Aftrap Anderlecht - Kortrijk om 21u

De competitiewedstrijd tussen Anderlecht en KV Kortrijk van zondag 19 september zal doorgaan om 21u 's avonds. Dit late aanvangsuur is het gevolg van de autoloze zondag die dan plaatsvindt in Brussel. Lees verder »

 05-09-2010 

Anderlecht scoort in Superleague

Anderlecht scoort in Superleague

De Italiaan Davide Rigon heeft RSC Anderlecht in het Italiaanse Adria naar de zege geleid in de achtste manche van de Superleague Formula, het autosportkampioenschap voor voetbalploegen. Lees verder »

Broertjes Lukaku naar Arsenal?

Broertjes Lukaku naar Arsenal?

Hoewel Romelu Lukaku nog steeds voor RSC Anderlecht speelt blijven er geruchten de kop opsteken. Dit keer zou Arsenal over de beste papieren te beschikken om het paars-witte goudhaantje over te nemen aldus The Sun. Lees verder »

 01-09-2010 

Anderlecht veel te sterk voor Dender

Anderlecht veel te sterk voor Dender

Een dag na de zege tegen Halle heeft Anderlecht ook de oefenpot tegen FC Dender gewonnen. De tweedeklasser werd met 1-5 ingemaakt. Nathan Kabasele was met drie doelpunten de grote man bij Anderlecht. Lees verder »

"Blij dat alle sterren gebleven zijn"

Behalve de uitgeleenden Iakovenko en Sare zag Anderlecht op de laatste dag van de transferperiode niemand vertrekken. "Er is zelfs niet over Boussoufa, Biglia of Lukaku gesproken met een andere club", zegt Herman Van Holsbeeck. Lees verder »