Kruiswijk "Een nieuwe club bij de winterstop kan"

ZATERDAG, 31 OKTOBER 2009, 11:37 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Tegen Verviers mocht de Nederlander in de basis starten maar tegen Lokeren zit hij terug op de bank. Het was van 7 maart 2008 geleden dat Kruiswijk in de basis stond in een officiële wedstrijd.


"Natuurlijk is het leuk om nog eens aan een wedstrijd te beginnen en 90 minuten op het veld te blijven staan. Het was lang geleden, ik moest me wel even aanpassen. Op training heb je niet dezelfde automatismen en gewoontes als tijdens wedstrijden", aldus Kruiswijk.

Door de weinige speelgelegenheid werd de naam van Kruiswijk voor het seizoen genoemd bij verschillende ploegen. Hij besloot te blijven maar begint daar nu toch anders over te denken: "Heet het seizoen in deze situatie zitten is wel heel lang. De tijd zal uitwijzen hoe mijn toekomst eruit ziet. Ik kijk op dit moment niet teveel vooruit. Een nieuwe club bij de winterstop kan, zowel uitlenen als verkopen kan. Maar er zijn nog twee maanden tot dan, we zien wel hoe het uitdraait", aldus Kruiswijk in Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.