Tovert Devroe Kroaat Zuparic uit zijn hoed?

MAANDAG, 27 AUGUSTUS 2018, 16:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens het Kroatische Novilist is Dario Zuparic op weg naar Anderlecht. De 26-jarige centrale verdediger speelt voor Rijeka en zou momenteel al in België zijn om zijn medische testen af te leggen. 

Rijeka huurde Zuparic het voorbije anderhalf jaar van Pescara en nam hem in juni definitief over voor 800.000 euro. Anderlecht zou nu twee tot drie keer dat bedrag betalen. Zuparic miste vandaag de training bij Rijeka. Naar het schijnt omdat hij al in België is en momenteel medisch gekeurd wordt.

Zaparic is een tweevoetige centrale verdediger die ook als defensiefe middenvelder uit de voeten kan. In de zomer van 2013 ruilde hij Cibalia voor Pescara in de Serie B. In drie seizoenen verzamelde hij er 83 basisplaatsen. Toen Pescara naar de Serie A promoveerde verloor hij zijn basisplaats en werd hij na een half jaar uitgeleend aan Rijeka.

Bij Rijeka speelde Zuparic vorig seizoen 31 duels van de eerste tot de laatste minuut. Hij scoorde één keer, kreeg zes gele en twee rode kaarten. Dit seizoen speelde hij alle vijf de wedstrijden volledig en scoorde hij één keer.

Eerder vandaag had manager Luc Devroe gezegd dat hij binnen de 48 uur enkele transfers wil afronden. Babacarr Sanneh en Prince-Désir Gouano zijn moeilijke dossiers, dus had hij ook andere spelers achter de hand, vertelde hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.