Thomas Trebel: "Er moet zo snel mogelijk duidelijkheid zijn"

VRIJDAG, 6 JANUARI 2023, 06:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Volgens Thomas Trebel, de broer van de RSCA-speler, wordt er te veel gepraat over het contract van de Franse middenvelder en over de wil van Marc Coucke om hem te ontslaan vanwege zijn relatie met Mogi Bayat.

Hij voegde eraan toe dat dit voor hem gemakkelijke sluipwegen waren om hun keuze van de selectie te rechtvaardigen. Hij herinnert eraan dat niemand de directie van RSC Anderlecht heeft gedwongen dit contract te tekenen.
 
Er werd ook veel gesproken over zijn blessures, maar ook hier vond zijn broer een excuus voor de speler door te spreken over pech. Adien Trebel heeft ook verschillende veranderingen van T1 en extra-sportieve nevenactiviteiten meegemaakt waar hij zich tegen moest verzetten. Dit alles heeft hem gefrustreerd, maar hij heeft nooit aan zichzelf getwijfeld.
 
Trebel is sinds zijn komst naar RSCA bestempeld als een kwetsbare speler en heeft Sporting volgens de pers al 20 miljoen euro gekost. Een verlenging van zijn contract zou kosten met zich meebrengen die moeten worden afgeschreven en nu moet worden beoordeeld of die nuttig en rendabel zijn.
 
Zijn broer verzekert dat Adrien van RSCA houdt, ondanks alle problemen die hij heeft meegemaakt. Ze weten heel goed dat het salaris van de verlenging veel lager zal zijn dan het salaris dat hij nu heeft. Hij denkt dat er een manier is om een overeenkomst te vinden die beide partijen tevreden stelt.
 
Thomas Trebel sluit af met de opmerking dat hij zo snel mogelijk duidelijkheid wil, zodat hij zich zo snel mogelijk op de puur sportieve kant kan concentreren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.