Monticelli start gesprekken met andere clubs

VRIJDAG, 13 JANUARI 2023, 21:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Anderlecht dreigt met Luca Monticelli een veelbelovende jonge speler kwijt te geraken. Le Soir meldt dat het contract van Monticelli in juni afloopt en dat Anderlecht nog geen aanstalte maakte om het te verlengen. Dus is zijn entourage gesprekken gestart met zes buitenlandse clubs.

De 17-jarige Monticelli (over een maand wordt hij er 18) kwam in 2019 van Standard naar Anderlecht. Een jaar later tekende hij een eerste, driejarig profcontract. Dit seizoen is de aanvaller aanvoerder van de U18 en scoorde daar al vijftien keer. Hij mocht hij ook al regelmatig bij de RSCA Futures aantreden in 1B.

Het ontslag van Jean Kindermans en het vacuüm dat ontstaan is aan de sportieve top van paars-wit, zijn volgens Le Soir mee de reden dat Monticelli nog niets hoorde van paars-wit. Aan buitenlandse interesse anders geen gebruik. Drie Italiaans, twee Duitse en een Franse club tonen interesse. De entourage van Monticelli startte alvast de gesprekken op.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.