"Videoboodschap is gemakkelijke weg"

ZONDAG, 15 JANUARI 2023, 00:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wouter Vandenhaute zet een stap terug, althans zou heeft hij het gezegd in zijn videoboodschap. Een videoboodschap die maar lauw onthaalt wordt bij de supporters en analisten. Allemaal vinden ze dat de gemakkelijke manier, op die manier moet hij geen kritische vragen beantwoorden. 

"Misschien is dit de moderne manier van communiceren tegenwoordig, maar ik vind het maar niks. Een echte leider gaat aan de tafel zitten met kritische journalisten en supporters. Nu is dit een gebrek aan lef om de kritische vragen te beantwoorden", aldus analist Marc Degryse.

Ook Frank Eeckhout, voorzitter van supportersclub SC41 uit Herzele, denkt zo het zijne van de videoboodschap. “Niet-uitvoerend voorzitter, wie verzint zoiets, ofwel ben je voorzitter, ofwel ben je het niet. Achter de schermen zal Vandenhaute de touwtjes nog stevig in handen houden. En zo denken de meeste supporters erover."

In zijn videoboodschap gaf Vandenhaute ook enkele antwoorden op vragen van supporters: “Op mij maakte het vooral een emotieloze en geënsceneerde indruk. Nu komen zeggen dat hij beter zijn best had moeten doen om Vincent Kompany bij de club te houden. Terwijl iedereen weet dat hij het was die Kompany buiten gemanouvreerd omdat hij meer inspraak wilde."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.