Emotionele Vandenhaute: "Dit heeft mij zwaar geraakt"

MAANDAG, 16 JANUARI 2023, 13:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wouter Vandenhaute sprak voor de aanvang van de wedstrijd tegen Club Brugge met VTM Nieuws. Daar gaf hij toe dat alle commotie hem geraakt heeft en dat hij zich niet gaat wegsteken en de komende dagen nog persoonlijk in gesprek zal gaan met de supporters.

"Het is een woelige week geweest, ook persoonlijk. Het heeft mij zwaar geraakt en ik heb heel goed nagedacht over mijn verdere acties want niemand is groter dan de club. En indien het echt het beste was voor de club dat ik eruit stapte, dan had ik dat ook gedaan. Langs de andere kant heb ik ook veel steun gekregen, van het management, het bestuur en een deel van de supporters. Het is mijn taak nu om een verbindende figuur te zijn en zorgen dat de mayonaise pakt en dat wil ik in de toekomst ook heel graag blijven doen."

"Ik ga zeker nog in dialoog met de fans en ga mij niet verstoppen. Ik hoop dan ook dat zij die dialoog willen aangaan."

Een deel van supporters reageerde alvast dat niet akkoord gaan met de huidige beslissing van Vandenhaute, en blijven eisen dat hij volledig een stap opzij zet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.