Agyei op weg naar Burnley

DINSDAG, 31 JANUARI 2023, 13:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Enock Agyei is op weg naar Burnley. Volgens Het Nieuwsblad is er een akkoord voor een vrije transfer in juni. Het Laatste Nieuws schrijft dat het de bedoeling is dat hij vandaag nog vertrekt. La Dernière Heure, zusterkrant van het Nieuwsblad, meldt intussen dat de medische testen nu bezig zijn.

Ook vorige zomer wilde Vincent Kompany de 18-jarige aanvaller al naar Engeland halen, maar toen ving hij bot. Door Agyei nu te laten gaan, kan Anderlecht nog wat geld vangen. Paars-wit zou ook een percentage op de doorverkoop willen laten opnemen in de deal. Als de transfer er komt, wil Burney Agyei de rest van het seizoen verhuren, aldus La Dernière Heure.

Agyei is in juni einde contract en een verlenging zit er niet meteen in. Bruzz onthulde vorige week dat de jongeman uit Verviers een jaarsalaris van maar liefst 500.000 euro zou vragen. Daar wil Anderlecht niet in meegaan. De voorbij dagen werd hij ook gelinkt aan Standard. Ook andere Belgische clubs en PSV toonden volgens het Nieuwsblad interesse.

Tweelingsbroer Ebenezer Agyei is dan weer op weg naar Westerlo, schrijft Het Nieuwsblad. Hij kondigde in december aan dat hij Anderlecht verlaat. La Dernière Heure weet dan weer dat hij ook naar Burnley kan, maar twijfelt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.