Transfermarkt gesloten met spits en zonder linksachter?

WOENSDAG, 1 FEBRUARI 2023, 00:21 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Wachten tot de laatste dag om transfers te doen, is zelden een goed plan. En dat lijkt Anderlecht wederom te hebben ondervonden. De wintermercato bracht ons Dryer en misschien ook Slimani, maar een officiële bevestiging is er vooralsnog niet. Anderlecht polste last minute nog een handvol andere spitsen, maar ving telkens bot. 

Vooral het verhaal achter spits Arokodare is tenenkrullend. Volgens HLN legde de spits medische testen af bij paars-wit, maar reed hij daarna doodleuk naar Genk om daar te tekenen, wat kwaad bloed zette bij de Brusselaars.

Ook de broodnodige linksachter zal niet komen. Harry Toffolo legde uitstekende medische testen af, maar mocht uiteindelijk niet vertrekken van zijn huidige club. Sinkgraven gold als alternatief en was zelfs bij Anderlecht aangeboden, maar paars-wit wees hem af omdat de transfer van Toffolo in kannen en kruiken leek te zijn. Toen Anderlecht vandaag alsnog teruggreep naar Sinkgraven, kreeg het een koekje van eigen deeg.

Geen linksachter dus, tenzij er in het grootste geheim werk zou gemaakt zijn van een transfer. Dat horen we dan ongetwijfeld morgen in de loop van de dag. Zo niet, lijkt deze transferperiode er alweer eentje te zijn waarin kwaliteit werd verkocht maar zonder de aangekondigde "drie à vier gerichte inkomende transfers". Hopelijk worden er deze keer wél lessen getrokken uit de al bij al mislukte mercato.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.