Slimani: "We kunnen nog mooie dingen doen dit seizoen"

MAANDAG, 13 FEBRUARI 2023, 10:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een rake kopbal en een voetje in het derde doelpunt besliste Islam Slimani gisteren het duel tegen STVV. Nochtans mocht hij pas na 75 minuten invallen. "Het belangrijkste voor mij is dat ik de ploeg kon helpen om drie punten te pakken en dat we matchen winnen."

"Ik was klaar om aan de wedstrijd te beginnen, maar het is aan de coach om te kiezen. Ik ben erg blij voor Benito Raman dat hij scoorde. Ik denk dat we mooie dingen kunnen doen dit seizoen."

Tijdens de persconferentie prees Brian Riemer de succesvolle integratie van de Algerijn in de ploeg. Slimani werkte heel hard tijdens de week en zag dat beloond met een belangrijk doelpunt. 

"Ik ben niet de redder van Anderlecht", zei hij. "Toen ik inkwam, was de stand 1-0 en het belangrijkste is de drie punten. We moeten wedstrijd per wedstrijd bekijken en proberen zoveel mogelijk punten te halen. De voorzet van Amuzu was perfect. De automatismen beginnen te komen."
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.