"Droom is om titel te winnen met Anderlecht"

DONDERDAG, 16 FEBRUARI 2023, 09:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zeno Debast is ondertussen een onmisbare schakel in de paar-witte verdediging, zelf schrikt hij van waar hij nu staat. Er is interesse vanuit Italië maar Debast kijkt vooral naar RSC Anderlecht waar hij eerst en vooral een titel wil pakken alvorens aan een vertrek te denken. 

Debast kan het ook goed vinden met Jan Vertonghen in de verdediging. "De groep is ook hechter geworden wat resulteert in willen werken en vechten voor elkaar. Niemand is meer dan iemand anders en dat komt dan weer de sfeer ten goede. Het is leuk om iemand als Jan naast mij te hebben, een positieve leider op en naast het veld. Ik leerde ook veel op het WK en probeer dat door te geven."

"Het is een drukke kalender waardoor ik soms wel wat moe ben, maar ik verzorg mezelf goed. Bovendien worden we ook heel goed bijgestaan door onze medische staf."

Het is geen geheim dat Debast interesse geniet van Inter Milan, maar voorlopig wil hij die titel met RSC Anderlecht. "Mijn droom is om een titel te winnen met RSC Anderlecht en ik zeg u dat we die titel gaan winnen. Het is natuurlijk ook mijn ambitie om het allerhoogste niveau te bereiken, maar eerst die paars-witte titel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.