Dreyer: "Dit resultaat doet dromen"

VRIJDAG, 10 MAART 2023, 13:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een fantastische knal bezorgde Anders Dreyer Anderlecht een gelijkspel tegen Villareal. "Ik raakte de bal goed", lachte hij na afloop voor de microfoon van Sporza. "Ik ben blij voor mezelf en het team."

"Ik scoorde al in de Europa League en Champions League (voor Midtjylland, red.) en het is leuk om nu ook in de Conference League te scoren voor Anderlecht. Als offensieve speler is het mijn taak om het team te helpen met doelpunten, assists en hard werk."

"Na het doelpunt werden we als team tien tot vijftien procent beter. We creëerden kansen en waren gevaarlijk", aldus Dreyer. "Villareal is een grote ploeg die erom bekend staat om ver te geraken in Europese competities. Ze wonnen de Europa League (in 2021, red). en haalden al de halve finale van de Champions League (in 2006 en 2022, red.)."

"Dit resultaat doet dromen. We komen altijd op het terrein met het doel te winnen. Voetbal is elf mensen tegen elf mensen. In een match is alles mogelijk. We zijn klaar om er volgende week opnieuw voor te strijden."

Maar eerst zondag de belangrijke competitiewedstrijd tegen Cercle Brugge. "Vandaag speelden we offensief erg goed. Dat moeten we meenemen naar zondag en dan opnieuw een goed resultaat neerzetten."

"Misschien was Reina boos"

Dreyer stond nadien ook nog de kranten te woord. "Zodra ik de bal raakte, wist ik dat hij erin zou gaan", noteerde het Nieuwsblad. "Dit doelpunt komt zeker in mijn top drie van mooiste goals." Dat zijn knal Pepe Reina verschalkte, maakt het extra mooi voor Dreyer. "Ik zag hem veel spelen bij Liverpool. Na de match zei hij niets. Hij was een beetje boos misschien", aldus Dreyer lachend."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.