Wellenreuther: "Geen nieuwe uitleenbeurt meer"

WOENSDAG, 3 MEI 2023, 22:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Timon Wellenreuther zoekt na dit seizoen een club die hem definitief wil overnemen van Anderlecht. "In de zomer laat ik me niet meer uitlenen", vertelt hij bij Sport1. De doelman wil naar een club die hem garanties op speelgelegenheid kan bieden.

Wellenreuther vertelt dat hij nog een jaar onder contract ligt bij Anderlecht en dat Feyenoord een optie tot aankoop heeft. Maar of zijn toekomst in Rotterdam ligt, is erg onzeker. De Duitser was er tweede doelman tot nummer 1 Justin Bijlow zijn hand brak. Tijdens diens afwezigheid speelde hij veertien wedstrijden. Sinds half april is Bijlow weer fit en opnieuw titularis. 

"Dat was vooraf afgesproken, maar wel zwaar", aldus Wellenreuther. "Ik kwam echt in topvorm. Ik ben wel blij dat ik het team kon helpen. De dankbaarheid van de fans maakt mij trots."

Waar zijn toekomst volgend seizoen ligt, weet Wellenreuther dus nog niet. "Er is interesse uit de Bundesliga en er lopen verschillende gesprekken", verklapt hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.