Ecuador geeft Angulo rugnummer 10 voor WK

VRIJDAG, 12 MEI 2023, 09:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Ecuador rekent op Nilson Angulo om het land te laten schitteren op het WK voor U20, dat volgend weekend begint. De speler van Anderlecht kreeg het rugnummer 10 toebedeeld. Angulo zelf heeft er enorm veel zin in. "Dit is een enorme kans om mij te tonen aan Anderlecht."

Begin dit jaar miste Angulo het Zuid-Amerikaans kampioenschap voor U20 omdat Anderlecht hem niet wilde vrijgeven. Ook voor dit WK was Anderlecht hiertoe niet verplicht, maar nu mag Angulo wel gaan. "Ik vond het heel jammer dat ik het Zuid-Amerikaans kampioenschap niet kon mee doen. Gelukkig ben ik er nu wel bij", vertelde hij bij het vertrek van de Ecuadoriaanse selectie richting gastland Argentinië.

"Ik ben hier met veel vertrouwen. Het is een grote kans voor mij om mijn plaats bij Anderlecht te verdienen. Ik weet welke verantwoordelijkheid ik hier heb. Ik hoop de verwachtingen waar te maken", aldus de 20-jarige Ecuadoriaan. "Ik ben trots mijn land te kunnen vertegenwoordigen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.