Tenerife maakt definitieve transfer Dauda bekend

DINSDAG, 23 MEI 2023, 14:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Mohammed Dauda maakt definitief de overstap naar Tenerife. Juan Guerrero, de sportief directeur van de Spaanse tweedeklasser, laat weten dat Dauda voor drie jaar getekend heeft. "De transfersom zullen we gespreid over die drie jaar aan Anderlecht betalen", klinkt het nog.

Zo komt er na zes jaar een einde aan het avontuur van Dauda bij Anderlecht. Paars-wit haalde de spits op 17-jarige leeftijd weg uit zijn geboorteland Ghana. Bij de U21 vond hij erg vlot de weg naar doel, maar bij de A-kern kwam de doorbraak er niet. Ook uitleenbeurten aan Vitesse en Esbjerg werden geen succes. Vorig seizoen deed hij het wel goed bij Cartagena. Daar kon hij Tenerife overtuigen. Na een uitleenjaar bij Tenerife neemt die club hem nu dus definitief over.

In totaal speelde Dauda 29 wedstrijden voor Anderlecht, waarvan slechts twee als basisspeler. Hij scoorde één keer: op 28 februari op Standard (1-3 winst).
 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.