Donderdag laatste werkdag Veldman bij Anderlecht?

DINSDAG, 6 JUNI 2023, 22:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De komst van Mikkel Hemmersam als sportief manager betekent het einde van Robin Veldman bij Anderlecht. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Volgens de krant wordt het einde van de samenwerking tussen Anderlecht en Veldman mogelijk donderdag officieel bekend.

In januari kreeg Veldman te horen dat er voor hem geen plaats meer was in de staf van de A-kern. Hij kreeg het aanbod om opnieuw coach te worden van de RSCA Futures, maar daar bedankte hij voor. Nu is er dus helemaal geen plaats meer oor hem bij de club. Nieuwkomer Hemmersam krijgt als sportief directeur de teugels in handen van de Futures. 

In die hoedanigheid zal hij ook een nieuwe coach moeten aanstellen. Want ook Guillaume Gillet kreeg te horen dat de samenwerking stopt. Gillet nam na het ontslag van Felice Mazzu en het doorschuiven van Veldman over als coach van de Futures. Naarmate het seizoen vorderde, zag hij zijn team steeds meer uit elkaar vallen. De ene schoof door richting A-kern, een andere blesseerde zich, nog anderen zochten andere oorden op in januari. Van de laatste tien competitiewedstrijden wonnen de Futures er niet een.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.