Officieel: Veldman verlaat Anderlecht

ZATERDAG, 10 JUNI 2023, 12:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft vanmiddag het vertrek van Robin Veldman aangekondigt. De Nederlander werkte twee jaar voor Anderlecht. "De club is sinds januari een nieuwe weg ingeslagen. Bij zo'n proces horen ook soms moeilijke beslissingen", legt CEO Sports Jesper Fredberg uit.

"Na enkele gesprekken met Robin aan het einde van dit seizoen, hebben we beslist om de samenwerking niet verder te zetten", aldus Fredberg. "Dat neemt niet weg dat we Robin's inzet altijd gewaardeerd hebben, we wensen hem dan ook het allerbeste voor de toekomst.”

Ook Veldman zelf reageert kort op zijn afscheid aan paars-wit: "Ik wil alle supporters, collega's en spelers bedanken voor een mooie periode bij RSC Anderlecht. Het werken met de grote talenten van deze club was een voorrecht en dat zal ik altijd blijven koesteren."

Op Instagram plaatste Veldman een post met enkele foto's van zijn tijd bij Anderlecht. "Met trots", schrijft hij erbij, gevolgd door een paars hartje.

Wellicht gaat Veldman binnenkort aan de slag bij Ajax, de club waar hij ook al werkte voor hij in de zomer van 2021 naar Anderlecht kwam.
 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.