"Focus ligt nu bij Jong Oranje!"

MAANDAG, 12 JUNI 2023, 11:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bart Verbruggen vertoeft momenteel bij Jong Oranje dat het op 21 juni opneemt tegen onze jonge Duivels. De transfergeruchten omtrent Verbruggen gaan hard, maar daar wil de doelman zich momenteel niet laten door afleiden.

"Ik focus mij op de dingen waar ik momenteel invloed heb en dat is Jong Oranje", aldus Verbruggen bij Nederlandse media. 

Voor de doelman zat het seizoen er in april al op, maar stilzitten deed hij niet. "Ik heb eerst wat vakantie genomen en dan ben ik gaan meetrainen bij mijn ex-club NAC Breda die nog in volle play-offs zaten. Ik ben er dus volledig klaar voor."

Premier League

Burnley trekt heel hard aan de mouw van Verbruggen, deed dat zelfs vorig seizoen al. "Het is een droom om in Engeland te voetballen. Om bij die clubs genoemd te worden die in de Premier League spelen is een eer en een compliment. Maar het belangrijkste is nu Jong Oranje, nadien zien we wel."

Bron: proximus.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.