Officieel: De Wilde tekent bij Cercle Brugge

WOENSDAG, 14 JUNI 2023, 14:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Cercle Brugge heeft de komst van Nils De Wilde bekendgemaakt. Het jeugdproduct van Anderlecht tekent een contract voor drie seizoenen, met optie voor een vierde. "Eens je geproefd hebt van het profvoetbal, wil je meer. Ik hoop bij Cercle te debuteren in 1A", zegt hij op de website van de Vereniging.

"Ik ben blij dat ik afgelopen seizoen mijn debuut heb mogen maken in de Challenger Pro League", verwijst hij naar het voorbije seizoen bij de RSCA Futures. "Eens je ervan geproefd hebt, wil je natuurlijk altijd meer. Laat ons hopen dat ik nu in 1A kan debuteren en zoveel mogelijk matchen kan spelen. Mijn ervaring van 1B zal ik zeker meenemen, maar ik zal het wedstrijd per wedstrijd bekijken."

"Cercle heeft een erg jonge ploeg en dat trok me onmiddellijk aan. Ook de manier van voetballen is mij op het lijf geschreven. Bovendien hangt de ploeg ongelooflijk aan elkaar, dat zie je duidelijk als buitenstaander."

 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.