Andere doelman na vertrek Verbruggen

WOENSDAG, 21 JUNI 2023, 09:12 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Dat Bart Verbruggen naar Engeland trekt, twijfelt niemand nog aan. Maar volgens Het Nieuwsblad is Anderlecht niet van plan om Hendrik Van Crombrugge opnieuw eerste doelman te maken. De club zou op zoek gaan naar een nieuwe eerste doelman.

Heel simpel wordt het echter allemaal niet. Anderlecht zal sowieso een flink bedrag ontvangen voor Verbruggen, maar wanneer geraakt de deal officieel rond? Verbruggen zit momenteel op het UK U21 dat nog tot 8 juli duurt. Van Crombrugge geniet wel interesse van Genk, maar zou daar financieel moeten inleveren en zou er vooral als back-up fungeren voor Vandevoordt die na het EK U21 nog even van vakantie geniet. En gaat Anderlecht Van Crombrugge laten gaan als het nog geen vervanger voor Verbruggen heeft gevonden?

De competitie start in het weekend van 29 - 30 juli. Zelfs Nostradamus zou op dit moment niet kunnen voorspellen met welk elftal Anderlecht aan de aftrap zal verschijnen van de eerste wedstrijd.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.