Wordt Kevin Mac Allister de nieuwe rechtsback?

DONDERDAG, 22 JUNI 2023, 09:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Argentijnse journalist César Luis Merlo meldt op Twitter dat een Belgische club de aankoopclausule van 1,5 miljoen dollar in het contract van Kevin Mac Allister gaat activeren. Om welke club het gaat, staat er niet bij, maar we durven niet uitsluiten dat het om Anderlecht gaat.

Anderlecht is momenteel actief aan het speuren naar versterkingin Argentinië (zie Luis Vasquez en Santiago Hezze). Bovendien zoekt Anderlecht ook een rechtsback. En prijs-kwaliteit is Kevin Mac Allister een zeer interessante speler. Om deze redenen zou het ons niet verbazen mocht de Belgische club waarvan sprake, Anderlecht zijn en brengen we dit hier. Maar nogmaals: er is nergens bevestigd dat het wel degelijk om Anderlecht zou gaan.

Kevin Mac Allister is al drie jaar een vaste waarde in de defensie van de Argentinos Juniors. In maart verlengde hij zijn contract tot 31 december 2024, maar die overeenkomst zou een clausele bevatten dat hij mag vertrekken als een club 1,5 miljoen dollar (1,37 miljoen euro) op tafel legt. Een interessant bedrag aan gezien zijn actuele marktwaarde geschat wordt op 3,2 miljoen euro.

Of het Anderlecht is, dan wel een andere Belgische club, weten we allicht binnenkort.
 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.