Fredberg: "Team bouwen waar we trots op kunnen zijn"

DONDERDAG, 22 JUNI 2023, 22:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De transferperiode van Anderlecht loopt nog niet van een leien dakje. Paars-wit haalde nog geen enkele nieuwkomer, maar dat lijkt CEO Sports Jesper Fredberg niet te verontrusten. "Ik beloof jullie dat er aanwinsten zullen komen”, vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Als de competitie begint, zullen er nieuwe spelers meedraaien."

Fredberg sprak met de krant naar aanleiding van de kalendervoorstelling. Hij had het dus ook over versterkingen. "We moeten een team bouwen waar we trots op kunnen zijn", aldus Fredberg. "We leggen een nieuwkomer alleen vast als we overtuigd zijn dat hij beter is dan wat we al hebben in onze ploeg."

Fredberg geeft aan dat het niet de ambitie is om alles te veranderen. De goede dingen wil hij behouden. "Anderlecht zal klaar zijn wanneer de competitie begint. Dat lijdt geen twijfel."

Ook een verlengd verblijf van Islam Slimani behoort nog steeds tot de mogelijkheden. "Hij is nog steeds een optie", aldus Fredberg. "We hebben contact met zijn entourage. We zien wel.”

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.