'Anderlecht geïnteresseerd in Kaminski'

ZONDAG, 25 JUNI 2023, 22:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Engelse website Football League World meldt dat Anderlecht interesse zou hebben in Thomas Kaminski. Na een blessure en een trainerswissel is die zijn basisplaats bij Blackburn kwijt. Een transfer zou bespreekbaar zijn.

Sinds zijn transfer van Gent naar Blackburn was hij er 2,5 seizoenen lang een vaste waarde onder de lat. Tot hij zich eind januari blesseerde. Pas eind maart was hij weer speelklaar. In de tussenperiode voerde Blackburn een trainerswissel door. De nieuwe coach Jon Dahl Tomasson behield echter het vertrouwen in Aynsley Pears. Niet doet vermoeden dat het volgend seizoen anders zou zijn.

Omdat Kaminski zijn plaats in de selectie bij de nationale ploeg niet wil verliezen, is een vertrek bespreekbaar. Blackburn zou 6 miljoen pond (7 miljoen euro) vragen.

Kaminski speelde in het verleden al voor Anderlecht. Paars-wit nam hem in 2011 over van Beerschot. Hij slaagde er echter niet in om Silvio Proto uit doel te verdrijven, dus volgden uitleenbeurten aan OH Leuven, Famagusta en FC Kopenhagen. In de zomer van 2016 verkocht paars-wit de doelman aan Kortrijk.

Bron: Football League World



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.